Disney Plus Türkiye abonelik ücretlerini duyurdu

0
515 Okunma
disney-plus-turkiye-ye-ne-zaman-geliyor-1

Netflix ile rekabet içerisinde ola Disney Plus, uygun fiyatlı abonelik sistemi ile daha fazla kullanıcı hedeflediğini açıklamıştı. Yeni bir abonelik sistemi üzerine çalışan Disney Plus, Türkiye abonelik ücretlerini duyurdu. İşte ayrıntılar.

Disney Plus Türkiye fiyatı ortaya çıktı

disney plus

Bu yazın sonunda Türkiye’de Netflix ile mücadele eden 2 farklı içerik platformu daha olacak. Büyük bir heyecan ile beklenen HBO Max ile Disney Plus, fiyat bakımından daha uygun olacak gibi duruyor. Platform dün reklamlar ile desteklenen uygun fiyatlı bir abonelik sistemi getireceği iddiaları ile gündemdeydi. Bugün iddiaları doğrulayan bir açıklama geldi. Yeni sistem ile abonelik ücretleri oldukça uygun olacak. Reklam destekli abonelik için aylık fiyat 8 dolar olarak belirlendi. Ayrıca yıllık abonelik sisteminde bir avantajınız daha var. Normalde 96 dolar ödemeniz gereken fiyat, yıllık abonelik seçeneğinde 80 dolar olacak. İlk olarak ABD genelinde geçerli olacak bu fiyatlandırma; 2023 sonrası Türkiye ve diğer ülkelerde de geçerli olacak. Konu hakkında açıklama yapan platform şunları aktardı;

“Daha fazla tüketici harika içeriğimize erişecek. Reklamcılar daha geniş bir kitleye ulaşackve hikaye anlatıcılarımız inanılmaz çalışmalarını daha fazla hayran ve aile ile paylaşacak”

Samsung kararını verdi: Rusya satışları durduruldu

Ayrıca reklamlar konusunda da seçici olduklarını dile getiren Disney Medya ve Eğlence Dağıtımı Başkanı Rita Ferro şu açıklamaları yaptı;

“Reklamcılar, yalnızca daha fazla akış envanterine yönelik artan bir talep olduğu için değil; piyasaya sürülmesinden bu yana Disney+’ın bir parçası olma fırsatı için yaygara koparıyor. Reklamlı Disney+, pazarlamacılara en sevilen markalarımız Disney, Pixar, Star Wars, Marvel ve National Geographic ile akışta en premium ortamı sunacak. Upfront’ta reklamverenlerle daha fazlasını paylaşmak için sabırsızlanıyorum.”

Netflix fiyatlarından şikayet eden kullanıcılar için güzel biir altyernatif olacak Disney Plus; Türkiye fiyatlarıyda kullanıcıları memnun edecek. Siz ilerleyen süreçte hangi platformu tercih edersiniz ?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz