Disney+ Türkiye macerası resmi olarak başladı

0
195 Okunma
Disney+ Türkiye

Uzun bir süredir yankıları süren Disney+ Türkiye yayın tarihi için büyük gün bugün. Platform söz verdiği gibi gün itibari ile Türkiye’de faaliyete başladı. Artık Türkiye için dijital içerik tarafında yeni bir isim daha var.

Disney+ Türkiye yayın dönemi başladı

Netflix’in fiyat artışlarından sonra yeni bir arayışa geçen kullanıcılara çözüm olan Disney+; Türkiye’de yayına başladı. Platform sunduğu avantajlı fiyatları ile ön plana çıkıyor. İçerikler konusunda ciddi yatırımlar yapan platform için yıllık 349 TL aylık ise 34,99 TL ödemeniz gerekiyor. 14 Haziran tarihinde yayına başlayacağını aylar öncesinden duyuran platform kullanıcılarına kademeli olarak hizmet vermeye başladı. Gün içerisinde tüm kullanıcıların bu hizmete erişmiş olması gerekiyor.

İçerikleri ile kullanıcıların yüzünü güldüren Netflix; artık bu pazarda yalnız değil. Disney+ kullanıcılarına başlangıç olarak; 170 orijinal yayın olmak üzere 1000’den fazla film ve 400’den fazla dizi ve belgesel sunacak. Bu sayı ve çeşitliliğin ilerleten dönemlerde artması hedefleniyor. Platform hakkında The Walt Disney Company Türkiye Genel Müdürü Cenk Soner şu açıklamayı yaptı;

“Biz platform olarak da The Walt Disney Company ile 100 yıldır sinema salonları için ne yapıyorsak yine onu yapıyor ve tüketicilerimize sinema kalitesinde içerikler sunuyoruz. Dünyanın en çok izlenen filmlerinin büyük çoğunluğu bizim stüdyolarımızdan, aynı zamanda diziler, animasyonlar… Hepsinde çok iddialıyız. Disney+ ile; Disney, Pixar, Marvel, Star Wars ve National Geographic içeriklerinin yanı sıra 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures ve daha birçok stüdyomuzun en yeni içeriklerine sahip çok geniş bir eğlence portföyü sunuyoruz.”

Yeni dönem itibari ile sizin tercihiniz hangisi olacak? Netflix mi? Yoksa Disney+ mı? Yorumlara bekliyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz