Disney+’ın Türkiye’ye geleceği tarih belli oldu!

0
248 Okunma
Disney+ 14 Haziran'da Türkiye'de

Netflix’in en büyük rakiplerinden biri olacak Disney+ uzun bir süredir bekleniyor. İçerilde Türkiye’nin de bulunduğu birçok ülkede yazın yayına girmeyi planlayan platform beklenen tarihi açıkladı. Farklı ödeme avantajları ve zengin içeriği ile sıkı bir rekabet ortamı oluşturacak Disney+ 14 Haziran’da Türkiye’ye geliyor. İşte ayrıntılar.

Disney+ 14 Haziran’da Türkiye’de

disney-plus-turkiye-ye-ne-zaman-geliyor-1

The Walt Disney Companyı tarafından oluşturulan dijital yayın playformu Disney+ için geri sayım başladı. Daha önce ücret konusunda ki indirimli seçenekleri ile gündeme gelen platform; hem yayın tarihi hem de ücret politikasını açıklandı. Disney, Marvel, Star Wars ve National Geographic gibi sevilen içerikleri destekleyecek olan platformun seçenekleri bununla sınırlı değil. Birçok anlaşma yapan platformda özel yayınlar ve orijinal içerikler ile karşılacağız.

42 ülke ve 11 yeni bölgede yayına girecek olan Disney+, Türkiye’de 14 Haziran tarihinde ekranlarda olacak. Platformun ücret politikası da açıklandı. Türkiye üyelikleri için aylık 34,99 TL ve yıllık 349,90 TL seçeneklerinden birini tercih edebilirsiniz. Diğer içerik platformlarına göre daha uygun fiyat seçeneğine sahip olan platform; içerik çeşitliliğiyle de kullanıcı portföyünü genişletiyor.

disney plus

Platformun tek avantajı fiyatı değil. Bir süredir yayına başlamanın hazırlıklarını sürdüren Disney; orijnal yapımlar ile anlaşma yaparak diğer platfomlara fark attı. Hayran kitlesi geniş bir çok dizi artık sadece bu platform da yer alacak. Örneğin “How I Met Your Mother” ve “The Simpons” bunlardan ikisi.

Yüksek kalite görüntü seçeneği ve dört kişiye kadar ekran hakkı gibi avantajları bulunan platfrom için gözler artık 14 Haziran’a çevrildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz