WhatsApp beklenen sesli mesaj özelliği için yeni bir adım attı

0
112 Okunma
whatsapp-a-kaybolma-modu-ozelligi-geliyor-1

Mesajlaşma platfromu WhatsApp yeni özelliklerini ardı ardına sıralıyor. Platform bu kez duyurusunu çok önce yaptığı bir özelliğin sınırlanırı genişletiyor. Sesli mesaj dinlemeyi daha kolay hale getiren küresel ses oynatıcı artık daha fazla kullanıcı için açıldı. Bugün itibari ile beta kullanıcıları özelliği deneyimleyebilecek.

TikTok yeni bir özellik getiriyor! Artık izledikleriniz kaybolmayacak

WhatsApp küresel ses oynatıcı özelliğini beta kullanıcılarına sundu

Mesajlaşma kültürünü yeni baştan yazan WhatsApp sesli mesajlar ile birçok kişinin hayatını kolaylaştırıyor. Her geçen gün gelişen sesli mesajlar, hızlandırma özelliği ile daha kullanışlı hale gelmişti. Şimdi ise sesli mesaj dinlerken daha özgür olacağınız yeni bir özellik var. Artık sesli mesajları dinlerken mesaj ekranında durmak zorunda değilsiniz. Küresel ses oynatıcı ile uygulama içinde gezinerek kayıtları dinlemeye devam edebilirsiniz. Daha önce duyurusu yapılan bu özellik çok kısıtılı sayıda beta kullanıcısına sunulmuştu. İlk olarak WABetaInfo tarafından ortaya çıkarılan özellik şimdi bir güncelleme ile yeniden gündeme geldi. Özellik şimdi neredeyse tüm beta kulanıcıları için aktif durumda.

Whatsapp küresel ses oynatıcı

Sesli mesaj dinlemeyi keyifli hale getirecek bu özellik kullanıcılar tarafından uzun süredir bekleniyordu. Özellikleri önceden deneyimleme fırsatı bulunan beta kullanıcıları için artık bekleyiş sona erdi. En son beta sürümü yüklü uygulama kullanıcıları yeni özelliğini kullanabilecek. Android kullanıcıları önümüzdeki 24 saat içerisinde özelliğe erişmiş olacak. iOS kullanıcıları içinse bu küresel ses oynatıcı özelliği bir önceki güncelleme de zaten yayınlanmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz