Instagram hesabınızı 5 adımda popüler hale getirin!

0
149 Okunma
Instagram hesabınızı 5 adımda popüler hale getirin!

Instagram hem kişisel hem de profesyonle hesapların bulunduğu bir platform haline geldi. Kişisel bir hesap kullanıyor ve artık bunun popüler olmasını istiyorsanız reklam vermek en iyi çözümdür. Fakat bunun için bütçe ayırmak istemiyorsanız size 5 önerimiz var. İşte Instagram hesabınızı ücretsiz olarak tanıtmanın 5 yolu.

Instagram hesabınızı popüler hale getirecek 5 ücretsiz yol

Instagram hesabınızı 5 adımda popüler hale getirin!

Hesabınızı artık daha fazla kişisinin beğenisine sunmak istiyorsanız sizin için bir takım ipuçları hazırladık. Bu adımlar ile siz de reklam vermeden hesabınızı popüler hale getirebilirsiniz. İşte uygulamanız gereken adımlar.

Daha düzenli ve fazla içerik yayınlayın

Her sistem düzeni sever sosyal medya platformları daha çok sever. Eğer popüler bir hesaba sahip olmak istiyorsanız kendinize bir düzen belirleyin ve içerik sayınızı arttırın. Bir görünüp bir kaybolan kişiler genellikle bu mecra da fazla sevilmiyor. Bunun için günlük gönderi paylaşmayı ve Hikayeler kısmında aktif kalmayı ihmal etmeyin.

Gönderilerinizde konum özelliğini kullanın

İçerik sayınızı arttırırken aynı zaman da görünürlüğünüzü de arttırın. Bunun en kestirme yolu paylaşım yaparken Konum özelliğini kullanmaktır.. Bu yöntem ile sizi takip etmeyen kişilere de ulaşarak popüler hale gelmeniz mümkün.

Android telefonunuzun antivirüs programına ihtiyacı var mı?

Etiket kullanımını arttırın

Konum paylaşımın yanı sıra içeriğiniz ile ilgili etiketleri kullanmayı ihmal etmeyin. Bu da aynı Konum gibi tanınmadığınız mecralarda sizin tanınmanıza katkı sağlar. Aynı zamanda bazı etiketler keşfete düşmenize ve etki alanınızı artmasına da yardımcı olur.

Çekiliş düzenleyin

Instagram hesabınını popüler hale getirmenin bir diğer yoluda çekilişler düzenlemek. Takip odaklı çekilişler ile hem takipçi sayınızı arttırabilir hem de oluşan etkilşim ile daha fazla insana ulaşabilirsiniz.

İş birliğine önem verin

Popüler bir hesap olduğunuzda herkes sizinle iş birliği yapmak ister. Fakat bu süreç işleyene kadar firma iş birliklerine ve influencerlar ile bağlantılara açık olun. Bu sfırsatları kovalayarak kendinize farklı bie pazar oluşuturabilirsiniz.

İşte bu beş adım ile sizde Instagram hesabınızı popüler hale getirebilirsiniz. Herhangi bir reklam vermeden ve ücret ödemeden sosyal medyada aktif kalarak ve fırsatları değerlendirerek popüler olmak bu kadar kolay.

Bizi Instagram da takip etmek için buraya tıklayın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz