Dünyada bir ilk: Mini LED ekranlı dizüstü bilgisayar

0
270 Okunma
Mini LED ekranlı dizüstü bilgisayar

MSI birçok özellikte yeni dizüstü bilgisiyarlar ile karşımıza çıkıyor. Şimdi ise niş bir kitleye seslenen dünyada bir ilk olan mini LED ekranlı dizüstü bilgisayarını görücüye çıkarttı. Yeni ve güçlü bir donanım ile karşımıza çıkan bilgisayar,  MSI Creator 17 olarak isimlendiriliyor.

MSI’dan Mini LED ekranlı dizüstü bilgisayar

MSI markasının diğer güçlü dizüstü bilgisayarlarında gördüğümüz kaba tasarımın dışında çok daha kibar hatlara sahip olan MSI Creator 17, özel ekran detayıyla dikkat çekiyor. Mini LED ekranlı dizüstü bilgisayar, 4K destekli 17 inçlik bir ekrana sahip olan bilgisayar, mine LED ekran teknolojsiyle birleştirilmiş.

Bu sayede zengin renk yelpazesi sunabilen dizüstü bilgisayarın aslında LCD ekran olduğunu görüyoruz ancak öyle bir teknoloji kullanılmış ki bazen ekrandaki arka aydınlatmayı kapattığınızda ekranınız OLED ekranmışcasına siyahlar biraz daha siyah hale gelebiliyor.

Bunun yanında işlemci tarafında 8 çekirdekli 10. Nesil Intel Core i7’ye güvenen MSI, ekran kartı olarak NVIDIA RTX 2060/RTX 2080 Super Max-Q kullanıyor. 16 ve 32 GB olarak iki farklı RAM seçeneği sunan şirket, depolama aralığını da 2 TB’a kadar yükseltme seçeneği sunmuş oluyor. Bunun yanında SSD de tercih edebiliyor kullanıcılar.

MSI pembe serisi göz kamaştırıyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz