Dünyanın en küçük iPhone şarj cihazı: Chargerito 

0
519 Okunma
Dünyanın en küçük telefon şarj cihazı Chargerito ile tanışın!

Akıllı telefon şarj cihazlarımız, telefonlarımız kadar önemli hale geldi. Her ne kadar şarj teknolojisi, güç ve taşınabilirlik açısından son on yılda çok uzun bir yol kat etse de, en verimli kablosuz şarj cihazları bile taşınmak için büyük bir şarj pedi gerektiriyor.

Dünyanın en küçük telefon şarj cihazı Chargerito ile tanışın!

Chargerito ise dünyanın en küçük telefon şarj cihazı! Basit ama güçlü cihaz, gittiğimiz her yere yanımızda götürebileceğimiz kadar küçük. Ayrıca, şu anda yalnızca 29.99 $ .

Taşınabilirlik söz konusu olduğunda, geleneksel bir iPhone şarj cihazından çok daha küçük veya daha uygun olmayan çoğu taşınabilir şarj cihazının aksine, Chargerito, bir ortalama anahtar  boyutlarında. Kolayca anahtarlığımızda saklanabilir böylece; yanımıza almayı bile hatırlamak zorunda kalmayabiliriz. Katlanan elektrikli tırnakları sayesinde giysilerimize takılıp  koparma ihtimali de yoktur.

Bu etkileyici şarj cihazı, MFi-Sertifikalı. Yani iPhone’unuzla kusursuz ve güvenli bir şekilde çalışacağından emin olabilirsiniz. Bir daha asla karışık kablolarla uğraşmaktan asla endişelenmenize gerek kalmayacak. Ayrıca bu şarj cihazını kullanabilmek için bir iPhone’unuz yoksa; şirket, aynı fiyata çok çeşitli akıllı telefon ve benzeri cihazlarla çalışan bir mikro USB şarj cihazı da üretiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz