Dünyanın en küçük yazıcısı Selpic P1 ile tanışın

0
580 Okunma
Selpic P1

Küçük boyutlu yazıcılara bu hızlı yaşamlarımızda ihtiyaç duyabiliyoruz. Dünyanın en küçük yazıcısı unvanına sahip olan Selpic P1’in, boyutuna bakılmaksızın başarılı özellikleri dikkat çekiyor. İşte dünyanın küçük yazıcısı Selpic P1:

Dünyanın küçük yazıcısı Selpic P1

Dünyanın en küçük yazıcısı olmanın yanında bir de en uygun fiyatlı ultra hafif el tipi yazıcısı olduğu söylenen Selpic P1 için istediğiniz zaman, istediğiniz yerde, istediğiniz zaman yazdırma imkânına erişebiliyorsunuz. Cihazın tasarımı ise bize çok tanıdık gelen fosforlu kalemlere benziyor.

Selpic P1

Kalem gibi tutulan ve adeta onun gibi baskı yapabildiğiniz bu yazıcı bu noktada bir kalem ağırlığında ve boyutlarında. Farklı yüzeylere baskı yapma konusunda oldukça çeşitli seçenekler sunan yazıcı fotoğraflar üzerinde, barkodlar ve hemen her yüzeye düz metin yazdırmayı sağladığı söyleniyor.

Kitle fonlama platformu olan Indiegogo üzerinden bağışçılarının karşısına çıkan ürün 20 bin dolarlık hedefine şimdiden 31 bin dolar ile ulaşmış durumda. Bu mobil yazıcı , Wi-Fi ve Bluetooth üzerinden OS ve Android mobil uygulaması ve Mac ve Windows sistemleri ile bağlantı kurabiliyor.

Hem mobil hem de masaüstü uygulaması üzerinden yazılacak metinler kolaylıkla ayarlanabiliyor. Yazıcı daha çok metin yazmaya odaklı olduğu için metinler kısmı oldukça tatmin edici sonuçlar sağlıyor.

Metin dışında QR kod gibi başka baskılar da istenilen yüzeye sorunsuz şekilde basılıyor. Farklı renkleri de basmayı sağlayan yazıcı toplamda 8 farklı kartuş seçeneği ile geliyor. Cihaz aktif kullanımda 3 saat ömür sunuyor. Eylül ayında satın alan kişilere gönderilmeye başlanacağı söylenen yazıcının ön siparişte 99 dolarlık bir fiyatı bulunuyor. Kartuş fiyatları ise her 39 dolar şeklinde.

Ürünü incelemek ya da bağış yapmak isteyenleri şu bağlantıya alabiliriz.

Fujifilm Instax Mini Link yazıcı duyuruldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz