Dünyanın en iyi öz çekim kamerası Huawei P40 Pro’nun

0
629 Okunma

Bildiğiniz gibi yakın zaman önce tanıtılan Huawei P40 ailesi kullanıcılar tarafından olumlu karşılanmıştı. Dikkat çekici özelliklere sahip olan Huawei P40 Pro için ön kamerasının başarısı da yakın zaman içinde ortaya çıktı. DxOMark testine giren P40 Pro, burada en yüksek puanı alarak kamera tarafında başarısını kanıtladı. Huawei P40 Pro DxOMark puanı belli oldu.

Huawei-P40-Pro-DxOMark-puani

Huawei P40 Pro DxOMark puanı ile en iyi öz çekim kamerasına sahip

Listenin başında ise bundan önce Oppo Find X2 Pro yer alıyordu. DxOMark testiyle tahtından olan Oppo, koltuğu bir başka Çin merkezli telefon üreticisi Huawei’ye bırakmış oldu.

DxOMark , Huawei P40 Pro’nun kamera performansını belirli testlerden geçirdikten sonra 128 puan verdi. P40 serisinin amiral gemisi konumunda olan telefonun fotoğraf performansı 140 olurken, video çekme performansı 105 olarak puanlandırıldı. Verilen bu puanlar ise yeni bir rekor olarak da görülebilir.

Huawei-P40-Pro-DxOMark-puani-01
Huawei P40 Pro ile çekilen öz çekim fotoğraflar

DxOMark telefonun bokeh çekim tarzından başarılı sonuçlar verdiğini aktarırken, lenslerinin de uzak ve yakın çekimlerde iyi olduğunu aktarıyor. Özellikle gece çekimine odaklanan şirket, P40 Pro modelinin diğer test ettikleri telefonlardan daha başarılı gece çekimi yaptığını söylüyor.

Ara sıra parlama ve bazı pozlama sorunları yaşandığını aktaran şirket, verdikleri puandan bu detayları kırmışlar.

Spor odaklı akıllı saat : Huawei Watch GT 2e

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz