Spor odaklı akıllı saat : Huawei Watch GT 2e

0
498 Okunma
Huawei Watch GT 2e

Giyilebilir teknolojik ürünlerde liderlik bayrağını taşıyan Huawei, 26 Mart 2020 tarihinde gerçekleşen etkinliğinde yeni P40 ailesini tanıtmıştı. Onun yanında Huawei Watch GT 2e için de detayların belli olduğunu söyleyelim. Akıllı saatler kullanıcı hacmini her geçen gün artırırken, pazarın önemli oyuncularından olan Huawei, uygun fiyatlı ve spor odaklı Huawei Watch GT2e ile katılıyor.

Huawei Watch GT 2e

Önceki modele göre spor odaklı Huawei Watch GT 2e

Huawei 26 Mart 2020 tarihinde düzenlediği etkinlikte Huawei Watch GT 2e’yi tanıttı. Bu model popüler GT 2 serisinin daha gelişmiş özelliklerine sahip. Çin merkezli Huawei, aktif yaşam tarzına ilham vermek adına bu saati tasarladığını söylüyor. Spor yapanların çok seveceği bu saat tam 100 egzersiz izleme moduna sahip olarak sunuluyor.

Bu akıllı saat ile beraber bünyesine kan oksijen doygunluğu izleme özelliği getiren Huawei, akıllı saatin batarya ömründe de önemli iyileştirimelere gitmiş.

Toplamda aktif kullanımda 2 hafta kullanılabilen cihazın, hassas kalp atış hızı izleme, anormal kalp atış hızı uyarılarını izleme, basınç seviyesi ve uyku izleme özelliklerini bünyesine katıyor.

Huawei Watch GT 2e

Watch GT2e Kirin A1 yonga seti sayesinde gücünü artırıyorken, GPS izleme özelliği kullanıldığında bir buçuk günlük bir kullanım sunuyor.

Bluetooth üzerinden müzik dinlemeye imkan sunan akıllı saat, 500 şarkı kapasitesiyle 4 GB depolama alanı sunuyor.

Spor odaklı bu akıllı saatin en önemli özelliği de kaykaydan kaya tırmanışına, sörften sokak dansına kadar her türlü egzersizi takip edebilir sensörlere sahip olması olarak gösteriliyor.

Huawei’nin TruRelax özelliği ile nefes egzersizleri ile stresi yönetmenize yardımcı olabiliyor, bu özelliğe ek olarak uyku izlemesi de yapabiliyor. 6 yaygın uyku sorununu tespit ederek uyku rutini oluşturmanıza yardımcı oluyor.

Huawei Watch GT 2e toplamda 4 farklı renk ile karşımıza çıkıyor. Siyah, yeşil, kırmızı ve beyaz olarak sunulan bu akıllı saat, 200 euro ödenerek sahip olunabiliyor.

Bileğinizdeki sağlıkçı: Huawei Watch GT 2

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz