Instagram trend alarmı: ”Until tomorrow” etiketi

0
360 Okunma
Instagram etiketleri

Instagram üzerinden gündemdeki konulara göre bazı etiketler oluşturuluyor. Kullanıcılar tarafından bir akım şeklinde dönüşen bu etiketler bazı farkındalıkların da daha görünür olmasını sağlarken aynı zamanda kişilerin de kendini ifade etmesine dönüşüyor. Corona virüsü sebebiyle de ülkemizde #evdekal etiketleri oluşturuluyor. Bunun yanında dünya çapında ise kişilerin yeni gözdesi #untiltomorrow etiketi olmuş durumda.

Instagram etiketleri

Instagram etiketleri ve daha fazlası

Instagram yüksek kullanıcı sayısını, COVID-19 sebebiyle katlıyor. Dünyanın birçok bölgesinde kişiler hem Corona virüsüne yakalanmamak için hem de başkalarına bulaştırmamak için evde karantinada oturuyor. Bu nedenle popüler sosyal medya platformları da hiç olmadığı kadar çok kullanılıyor.

Instagram da bu platformlardan birisi, canlı yayınlardan IGTV videolarına kadar uygulamanın birçok özelliği en yoğun kullanıma şahitlik ediyor. Bunun yanında kullanıcıların başlattığı akımlara da sahne oluyor. Uluslararası arenada yer bulan Instagram etiketleri, #untiltomorrow etiketiyle şu anda 3 milyon kişinin gönderi paylaştığı bir etiket haline geldi.

#untiltomorrow etiketi kullanıcıların saçma, kötü veya çok da hoş olmayan fotoğraflarını paylaşmasına dayanıyor. Paylaşılan fotoğraf bir gün boyunca akışta kalıyor ve sonrasında ise siliniyor. İşler de burada eğlenceli hale geliyor eğer bu etikete sahip bir fotoğrafı beğenirseniz siz de bu akıma katılmak zorunda kalıyorsunuz. Sonrasında eğer akıma katılırsanız, paylaşacağınız fotoğrafa beğendiğiniz kişiyi etiketliyorsunuz.

Bunun yanında evde geçirilen zamanın artmasından kaynaklı olarak birçok meydan okumada Instagram üzerinden yapıldı bunlardan yalnızca birkaçı ise şunlar: Push up yapma meydan okuması ve tuvalet kağıdı sektirme.

Söz konusu etiketle ilgili gönderileri takip etmek isteyenler bu bağlantıya bakabilir.

Cardi B’nin Instagram’da tanıttığı detoks çayı ceza yedi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz