Minimal tarzıyla oynaması eğlenceli 5 oyun

0
747 Okunma

Oyunlarla vakit geçirmeyi kim sevmez ki? Evde daha fazla vakit geçirmeye başladığımız şu günlerde hayatımızın en önemli eğlencesi haline gelen oyunlar birçok farklı seçenek ile karşımıza çıkabiliyor. İşte çok tatlı ve oynaması eğlenceli 5 oyun. Söz konusu listedeki oyunlar, stresin en yükseğe çıktığı şu günlerde, sakin grafikleriyle ve kolay oynanabilirliği ile dikkat çekiyor.

Minimal tarzıyla oynaması eğlenceli 5 oyun

ABZU

Okyanus temalı bu oyunun dalış tecrübesi yaşattığını söyleyelim. Havaların da yavaş yavaş ısındığı şu günlerde suya dalmak keyfinizi artırabilir. Oyun, PS4, PC, Xbox One ve Nintendo Switch gibi platformlarda oynanabiliyor.

Journey

Journey

2012 yılında orijinal oyun görselleri ile dikkat çeken bu minimalist oyun, büyüleyici hikayesi ile dikkat çekiyor. Çok oyunculu oyun mekaniği ise oyunun başarılı yönleri arasında yer alıyor. Bu oyunu oynamak isterseniz de App Store, PC ve PS4 üzerinden oynayabilirsiniz.

Firewatch

Firewatch

Oyunları kısa sürede bitirmeyi seviyorsanız Firewatch tam da size göre.  Birkaç saat içinde bitirilebilen oyunun iyi vakit geçirmek için güzel bir yol olduğunu söyleyebiliriz. Dışarı çıkamadığımız şu günlerde yürüyüş simülatörü oyunu olan Firewatch size iyi gelecek. Oyun PS4, PC, Xbox One ve Nintendo Switch ile oynanabiliyor.

Farming Simulator 2019

Farming Simulator 2019

FarmVille gibi bir şeyleri ektiğiniz ve zamanı geldiğinde hasadını yaptığınız oyunlar her zaman ilgi çekiyor. Çiftlik yönetme oyunlarından olan Farming Simulator 2019, şans vermeye değer görünüyor. Oyunu PS4, PC ve Xbox One ile oynayabilirsiniz.

Monument Valley 1 ve 2

Monument Valley 1 ve 2

Popüler mobil oyunun tutkunları bile bulunuyor. Kısa sürede önce de sınırlı süre için ücretsiz olan oyunun hem App Store’da hem de Play Store’da bulunduğunu söyleyebiliriz. Minimal çizgiler ve pastel renklerden hoşlananların favori olacak bir oyun niteliğinde diyebiliriz.

Kadınların en çok oynadığı mobil oyunlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz