Dünyayı gezdiren Netflix belgeselleri

0
335 Okunma

Netflix ile oturduğunuz yerden dünyayı gezmeye ne dersiniz? Bu içeriğimizde sizlere dünyayı gezdiren Netflix belgesellerini listeledik. İşte o belgeseller:

Down to Earth with Zac Efron

dunyayi-gezdiren-netflix-belgeselleri-1

Dünyayı gezdiren Netflix belgeselleri listemizin ilk sırasında yer alan yapım Down to Earth: With Zac Efron; Amerikalı oyuncu Zac Efron‘ın, sağlıklı yaşam uzmanı olarak tanınan Darin Olien’le birlikte sağlıklı ve sürdürülebilir olarak benimsenen yaşam biçimlerini arayışlarını amaç edinerek dünyayı gezmelerini konu edinmektedir.

Jack Whitehall: Travels with My Father

dunyayi-gezdiren-netflix-belgeselleri-2

Komedyen Jack Whitehall ve aristokrat babası aralarındaki bağı güçlendirmek için birlikte dünyayı geziyorlar. İzlerken keyif alacağınız yapım sizleri hem güldürecek hem de dünyayı gezdirecek.

And Dağları’nın Büyüsü

dunyayi-gezdiren-netflix-belgeselleri-3

And Dağları‘nı gezebileceğiniz bu belgeselde; tehlikelerle dolu virajlı yolların dağlardaki kasabaları büyük şehirlere bağladığı Ekvador’da maceracılar, Cotopaxi adlı aktif yanardağı fethetmeye çalışıyor.

Çocuğunuzla beraber izleyebileceğiniz 5 eğitici belgesel

Pedal The World

dunyayi-gezdiren-netflix-belgeselleri-4

Dünyayı gezdiren Netflix belgeselleri listemizdeki bir diğer yapımda ise Alman bir genç işinden istifa edip 1 yıl boyunca 22 ülkede bisikletle 18000 km yol yapıyor ve maceralarını videoya çekiyor.

Paul Hollywood’un Büyük Avrupa Gezisi

Otomobil meraklısı ünlü şef Paul Hollywood, Fransa, İtalya ve Almanya’nın arabaları ile kültürünü inceliyor ve seyircilere keyifli dakikalar yaşatıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz