Stalkerlar toplansın! Instagram Hikayeler gizlice nasıl izlenir?

0
242 Okunma
Instagram web

Sosyal medya platformları artık tüm sosyal ilişkilerimizin merkezi haline geldi. Birçok kişi günlük hayatını tercihine göre sosyal medya platformlarında sergiliyor. Takip ettiğiniz arkadaşlarınızın Hikayelerini istediğiniz gibi izleyebilirsiniz. Fakat takip etmediğiniz ya da gizlice görmek istediğiniz Hikayeler için bir yöntem var. Özellikle stalkerların severek kullanacağı özelliği gelin birlikte inceleyelim.

Bir stalker ipucu! Takip etmediğin kişinin Hikayesi gizlice nasıl izlenir?

Instagram Hikayeler

 

Birinin profilini ardınızda iz bırakmadan görebilirsiniz. Fakat aynı durum Hikayeler için geçerli değil. Çünkü Instagram profilinizi gezenleri bildirmez fakat Hikayeler kısmında izleyenleri gösterir. Bunu çözmenin birkaç yolu bulunuyor. Instagram Hikaye görüntüleyici bazı alternatif siteler bulunuyor.  Instadp bunlardan bir tanesi. Tamamen ücretsiz olan bu sitede hesabı açık herkesin profilini gizlice görebilirsiniz.

Bu web sitesi sadece profilleri görüntülemek için değil aynı zaman da Hikayeler ve IGTV’leri indirmek için de kullanılıyor. Kullanması ise oldukça basit. Görmek istediğiniz profilin kullanıcı adını yazarak aama yapın. Doğru profile ulaştığınızda; Hikayeler, profil resmi, IGTV ve profildeki paylaşımların tamamını görebilir ya da indirebilirsiniz. Herhangi bir şekilde kendi hesabınızı girmeye gerek kalmadığı için arkanızda iz kalmaz. Tabi ki bu web sitesinde görüntüleme yapabilmek için izlemek istediğiniz hesabın herkese açık olması gerekiyor. Aksi takdirde bu gibi sitelerde dahi stalk yapmanız mümkün değil.

Stalk yaparken nelere dikkat etmeniz gerektiğini bilmiyorsanız ardınızda iz bırakabilirsiniz. Püf noktaları sizinle paylaştık. Yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Stalk yaparken dikkat etmeniz gerekenler

Bizi Instagram’dan takip ediyor musunuz?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz