Uygun fiyatlı Xiaomi robot süpürge piyasaya sürüldü

1
1.009 Okunma
Xiaomi robot süpürge

Teknoloji her geçen gün gelişiyor bu nedenle ev teknolojileri de buna bağlı olarak gelişiyor. İnsanların evdeki yaşamını kolaylaştırması için geliştirilen ev teknolojilerinde tanıdık ve uygun fiyatlı ulaşılabilir ürünleriyle çıkan Xiaomi yeni bir robot süpürge piyasaya sürdü.

MIJIA Sweeping Robot G1- Xiaomi robot süpürge-01

Xiaomi robot süpürge alanında aranan isim haline geliyor

Xiaomi’nin MIJIA Sweeping Robot G1 adı verdiği bu robot süpürge dört emişli üçlü filtre sistemine sahip olmasıyla dikkat çekiyor. Ev temizliğinde kullanılması adına geliştirilen süpürge, eline süpürgeyi alıp evi dip bucak temizlemekten hoşlanmayanlar için alternatif sunuyor.

Şık bir tasarımı bulunan robot süpürgenin, 2200Pa emiş gücüne sahip bir Japon NIDEC motoruyla da donatıldığı aktarılıyor. Dört kademeli emiş modları sayesinde saç teli, bilye ve fasulye gibi boyutlardaki nesneleri de temizleyebiliyor.

Robotun Xiaomi’nin akıllı asistanı ile entegre çalıştığı aktarılıyor. Bununla birlikte akıllı sistemlerle de iyi anlaşan MIJIA Sweeping Robot G1 bir harekette bile çalışıp çalışmaması gerektiğini anlayıp işe girişiyor. Akıllı sistemlerle entegre olan robot, otomatik olarak şarj olmaya da başlayabiliyor.

Söz konusu robotun küresel pazarda 127 dolarlık bir fiyat etiketi olacağı söyleniyor ki benzer türdeki robot süpürgelere oranla bu fiyat düşük kalıyor. Yine Xiaomi’nin Türkiye’de satılan robot süpürgelerinin 2 bin TL civarında olmasına nazaran eğer bu model ülkemize gelirse diğer modellere göre daha uygun fiyatlı olacak gibi duruyor.

Samsung Jet kablosuz elektrikli süpürge karşımızda

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz