Dyson Corrale düzleştirici Türkiye’de satışa sunuldu

0
1.752 Okunma

Dyson’ın Mart 2020 döneminde basına tanıttığı yeni kablosuz saç düzleştiricisi Dyson Corrale, dün gerçekleştirilen Türkiye lansmanı ile satışa sunuldu. Çevrimiçi gerçekleşen etkinlik kişisel bakım alanında Dyson’ın imza attığı yeni teknolojilere de sahne oldu.

Kablosuz Dyson Corrale özellikleri ve fiyatı

Saç araştırmaları tarafında toplam 100 milyon sterlin’lik bir bütçe ile 1600 test gerçekleştiğini söylenen Dyson,  Türkiye’deki kullanıcıların saç tiplerine ve düzleştirici kullanım alışkanlıklarına da göz atmış. Yapılan araştırmalar Türkiye’deki kullanıcıların daha çok düz ya da fazla dalgalı modelleri tercih ettiğini ve yüksek ısı ile saçlarını deforme ettiklerini göstermiş.

Geleneksel saç düzleştiricilerin sınırlı kontrol ve yüksek ısı sebebiyle saçta deformasyonlara sebep olduğu aktaran Dyson yetkilileri yaptıkları Ar-Ge faaliyetleri sonucunda, hava trafiği ile daha kontrol edilebilir ısı seviyesi ve daha az ısı ile daha çok sonuç almayı mümkün kılmış. Esnek plakalar ise saçın daha rahat kavranmasını imkan tanımış.

4 hücreli lithium-ion pile sahip olan Dyson Corrale, 70 dakikalık bir şarj süresi sonucunda 30 dakikaya kadar pil ömrü sunabiliyor.Bugünden itibaren Türkiye’de resmi satışına başlanacak ürün, Nikel/Fuşya ve Siyah/Mor renk seçenekleri ve 3.499 TL fiyat etiketi ile raflardaki yerini alıyor.

Pazar karışıyor: Samsung Galaxy Fit 2 tanıtıldı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz