Elinizden düşürmek istemeyeceğiniz Lenovo IdeaPad Duet 3 tantıldı!

0
182 Okunma
Lenovo IdeaPad Duet 3

Mobil Dünya Kongresi (MWC) etkinliği hız kesmeden devam ediyor. Birbirinden güzel teknolojik ürünlerin tanıtıldığı kongrede Lenovo ürünlerini sergiledi. Lenovo etkinlikte bugün IdeaPad Duet 3 cihazını tanıttı. İşte karşınızda tasarım ve özellikleri ile sahip olmak isteyeceğiniz Chromebook.

Lenovo’dan yeni Chromebook: IdeaPad Duet 3

Lenovo IdeaPad Duet 3

En yeni teknolojilerin adının geçtiği MWC etkinliğinde oldukça farklı ürünler var. Geçtiğimiz günlerde 28 saatlik pil ömrü ile dikkat çeken dizüstü bilgisayarını tanıtan Lenovo; dikkatleri üzerine çekmişti. Firma şimdi yeni bir Chromebook ile karşımızda. Hali hazırda IdeaPad Duet 5 modeli ile benzer özelliklere sahip IdeaPad Duet 3; Duet 5 modeline göre daha kısıtlı özelliklere sahip.

Yeni modelin 5:3 en-boy oranı ve 11 inç ekran boyutu ile bizleri karşılıyor. Ekran tarafında yeterli kalite sunan model, 2K görüntü yeteneğine sahip. İki farklı renk seçeneği bulunana modelin, çift tonlu kaplama tasarımı var. Klavye ve mouse ile desteklenen ürün dizüstü bilgisayarı andırıyor. Chrome OS işletim sistemine sahip IdeaPad Duet 3 modeli; Snapdragon 7c Gen2’den güç alıyor. 4 ve 8 olmak üzere farklı RAM boyutlarına sahip ürün bazı ülkelerde kalem ile birlikte satışa çıkacak. Chromebook’un pil seviyesi de oldukça yeterli. Cihaz tek şarj ile 12 saat kullanım sunacak.

Lenovo MWC 2022’de yeni Thinkpad modellerini tanıttı

Mayıs ayında satışa çıkması beklenen ürün için ilk hedeflenen bölgeler Avrupa, Orta Doğu ve Afrika. Türkiye konusunda bir açıklamanın bulunmadığı modelin fiyatı ise 349 euro olarak belirlenmiş.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz