Elon Musk Twitter’da Billl Gates’e gönderme yaptı!

0
659 Okunma
elon musk

Tesla‘nın sahibi Elon Musk, elektrikli kamyonlar hakkındaki olumsuz görüşleri nedeniyle Bill Gates‘i eleştirdi. Twitter’da bir kullanıcının Gates‘in görüşlerini Elon Musk‘a sormasının ardından Musk, Bill Gates için ”Hiçbir fikri yok” dedi.

Elon Musk Bill Gates’i neden eleştirdi?

Elon Musk‘ın firması elektrikli bir kamyon üzerinde çalışıyor. Musk‘ın elektrikli kamyonu Tesla Semi, 2017’de tanıtıldı ve 2019’da müşterilere gönderilmesi planlandı. Ancak araç, planlanan zamanda hazır olmadı ve Tesla, aracı 2021’de sahiplerine teslim etmeyi planlıyor.

elon musk

Bill Gates, yayınladığı bloğunda elektrikli araçlarla ilgili olarak şunları söyledi: “Pil teknolojisindeki büyük atılımlar bile elektrikli araçlar için muhtemelen pratik bir çözüm olmayacak. Uzun yol araçları için farklı bir çözüme ihtiyacımız var.”

Gates ayrıca GM, Ford, Rivian ve Bollinger gibi tamamen elektrikli kamyonetler ürettikleri için birkaç araç üreticisine övgüde bulundu, ancak Cybertruck kamyonetinin üreticisi Tesla‘dan bahsetmedi .

Durum böyle olunca bir kullanıcı Bill Gates hakkında Elon Musk‘a soru sordu ve ”hiçbir fikri yok” şeklinde bir yanıt aldı Musk‘tan.

Microsoft Surface Duo satışa çıktı! İşte fiyatı ve özellikleri

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz