iPhone 12 sızıntısı daha hızlı bir telefonu işaret ediyor

0
189 Okunma
iPhone 12 sızıntısı

iPhone 12’nin tanıtılmasına daha aylar var. Aylar var ancak yine de birçok detay hem tahminleri hem de sınırları zorluyor. Elimizde yer alan bazı detaylara göre Apple iPhone 12′de 5G tercihini Qualcomm’dan yana kullanabilir. Bunun yanında iPhone 12 güzel bir lacivert renk ile karşımıza çıkabilir. Elimizdeki bu detaylara bir yenisi daha eklendi.

iPhone 12 için 5G tercihi Qualcomm’dan yana olabilir

iPhone 12 sızıntısı ile ortaya çıkan yeni detaylar

Yeni iPhone 12 sızıntısı Apple’ın akıllı telefonları arasındaki bağlantıları daha hızlı hale getirmeye çalıştığını gösteriyor. Macotakara’da yer alan habere göre Apple’ın 2020 iPhone’u, muhtemelen en az 20-30Gbps hızında içerik paylaşmasına izin verecek olan yeni 802.11ay spesifikasyonunu kullanacak.

IEEE 802.11ay ise Wi-Fi için mevcut teknik standartlarda önerilen bir geliştirme olarak karşımıza çıkıyor. iPhone’larda bu özelliğin en belirgin kullanımı ise yine iPhone’lar arasında fotoğraf, video ve daha fazlasını paylaşmak için olacak. Uyumlu cihazlar arasında bakıldığında AirDrop ile etkili bir şekilde hızlı şarj edilmesi sağlanacak.

iPhone 12 güzel bir lacivert renk ile karşımıza çıkabilir!

Peki iPhone 12 5G teknolojisini getirecek mi?

İçinde bulunduğumuz yıl 5G teknolojili cihazların sıklıkla karşımıza çıktığı bir dönem olacak. Birçok kaynak ve raporda iPhone yeni modelinde 5G seçeneği de sunacak ancak bu teknoloji her ülkenin altyapısına uygun olmadığı için yalnızca belirli bölgelerde sunulabilir diye düşünülüyor.

Bununla birlikte, bazı analistler, 2020’nin gerçekten de 5G iPhone göreceğimiz yıl olduğuna inanıyor. Yine de her söylenilen şey şu an için iddia boyutunda kalıyor. Eylül ayı geldiğinde iPhone 12’nin nasıl görüneceği daha da netleşecek gibi duruyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz