En iyi 5 IPL Lazer Epilasyon cihazın listeledik! Her bütçeye uygun!

0
316 Okunma
Lazer Epilasyon Cihazı

Vücudumuzdaki istenmeyen tüylerden kurtulmak söz konusu olduğunda birçok farklı yöntemle karşılaşıyoruz. Bunlardan bazıları kökten çözüm olmasa da bazıları sizleri uzun süre idare edebilecek teknolojiye sahip. Hazır yaz ayları da yaklaşmışken pürüzsüz bir cilde sahip olmak isteyenlere en iyi 5 IPL lazer Epilasyon cihazını listeledik! Her bütçeye uygun bu cihazların detayları haberimizde!

IPL Lazer Nedir?

IPL’in açılımı “intense pulsed light”tır ve “yoğun atışlı ışık” anlamına gelir. Bir çeşit epilasyon türü olduğunu söyleyebiliriz. Yoğun ve hassas ışık atışından dolayı tüylere direkt olarak etki eden bu teknoloji, güzellik merkezlerindeki lazerden farklıdır. Dilerseniz bir başka haberde buna detaylıca bakabiliriz. Şimdi sizler için seçtiğimiz en iyi 5 IPL lazer epilasyon cihazına bakalım.

En iyi 5 IPL Lazer Epilasyon cihazı

  • 1-Phlips Lumea Prestige IPL Serisi

Philips Lumea Prestige IPL epilasyon cihazı

Phlips IPL, lazer konusunda sektördeki en iyi cihazlardan biri. Evde rahatça kullanılabilen bu epilasyon aletinde çok fazla fonksiyon yer alıyor. Öncelikle kıvrımlı tasarımı ve farklı başlıkları hızlı uygulama imkanı sağlıyor. Ten renginize göre atış yoğunluğunu otomatik ayarlayabilen makinede, 5 farklı derece bulunuyor. Bu dereceyi kendi ısı dayanıklılığınıza göre ayarlayabiliyorsunuz.

Bacak, yüz, kol, koltuk altı, karın, bikini, ve yüz bölgesine farklı başlıklarla gönül rahatlığı ile uygulayabilirsiniz. Bununla birlikte marka kendi web sitesinde 12 uygulamadan sonra bacaklarda ortalama %78, bikini bölgesinde %64, koltuk altlarında %65 tüy azalması gözlemlediğini de belirtiyor. 

Serinin özellikleri farklı olduğundan fiyatta değişiklikler olabiliyor. Son olarak ortalama  5.000 ve  8.000 TL olarak değişen bu ürünü tercih edebilirsiniz.

  • 2-Braun Silk-Expert Pro 3

Braun Silk Expert Pro 3 lazer Epilasyon cihazı

300.000 atımlı Braun Silk-Expert Pro 3′de Phlips gibi cilt tonunuzu okuyabiliyor. SensoAdapt teknolojisiyle güvenli ve etkili bir deneyim sunan cihazda 3 farklı kademe yer alıyor. Yoğun ışık atımları sayesinde bakım süresini minimize ederek 9 dakika içerisinde her iki bacağa da bakım yapabiliyor.

Yüz, koltuk altı ve bikini bölgesi gibi nazik ve küçük bölgelerde kullanıma uygun hassas başlığının yanı sıra yeni başlayanların konforunu artıracak nazik bir ayarı ve iki konfor modu bulunuyor. Cilde  derinlemesine nüfuz ederek yalnızca 3 ay içinde kalıcı tüy azaltma etkisi sağlıyor.

Farklı başlıkları bulunan epilasyon cihazının paket fiyatları değişse de sektörde 4.000 ve 6.000 TL‘ye bulabilirsiniz.

  • 3-Arzum AR5050 Lazer Epilasyon Cihazı

Arzum AR5050

Uzun yıllardır ülkemiz piyasasında yer alan Arzum, IPL Lazer cihazında fiyat performans bir ürünle karşımıza çıkıyor. Marka 3 uygulama sonunda tüylerde %70 oranında azalma sağladığını iddia ediyor. Bunun yanı sıra cihazın 5 farklı enerji ayarı yan tarafta yer alıyor. Her atışta cilt tonunuza ayrı ayrı ayar yapan ürün sizleri tatmin edecek seviyede.

Son olarak fiyatı piyasada 2.500 ve 4.000 TL olan cihazı, yaz gelmeden tercih edebilirsiniz.

  • 4-Medisana IPL-88580 Lazer Epilasyon Cihazı

Medisana IPL-88580

İlk olarak bu ürünü daha önce çok fazla duymamış olabilirsiniz. Fakat kartuş değiştirme özelliği olan cihaz, diğer ürünler arasında kendini ön plana atıyor. Bunun yanı sıra küçük olması taşıma konusunda kolaylık sağlıyor. Yüz, kol, bikini bölgesi, bacak ve koltukaltı bölgelerinde güvenli ve konforlu bir şekilde kullanılabilen ürünün fiyatı çok uygun.  900 TL’den başlayan  lazer cihazı farklı sitelerde 1.500 TL‘ye kadar çıktığını belirtelim.

  • 5-Fakir IPL SatinskinFakir IPL Satinskin

Son cihazımız Fakir markasından oluyor. Ergonomik tasarımıyla ön plana çıkan ürün, pürüzsüz ve ipeksi bir görünümü garantiliyor. Doğru açıdan yaptığınız her atış sayesinde istediğiniz görünüme bir adım daha yaklaşıyorsunuz. 5 farklı kademesi bulunan bu lazeri bacak, bikini bölgesi, karın, sırt, koltuk altı, elmacık kemiği üzeri ve göğüs bölgesinde kullanabilirsiniz. Bununla birlikte piyasadaki satış fiyatı 1.000 TL’den başlıyor.

IPL Lazer teknolojisi kıl köklerini uyutan bir teknolojidir. Uzun süre boyunca kıl köklerini uyandırmaz fakat yüzde yüz sonucu hiçbir zaman da vermez. Peki siz önerilerimizi nasıl buldunuz? Yorumlara yazın!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz