En iyi 5 tansiyon aleti

0
325 Okunma

Her evde bulunması gereken sağlık ekipmanlarından biri şüphesiz tansiyon aletidir. İnsanların her an ihtiyacı olabilen bir medikal cihazdır. Tansiyonla ilgili kronik hastalıklar nedeniyle sürekli olarak veya acil durumlarda geçici olarak kullanılmakta. Bu yazımızda sizler için en iyi 5 tansiyon aletini listeledik.

Beurer BM 28

Beurer Bm 28, oldukça harika özelliklere sahip. Tam otomatik bir tansiyon aleti. Tansiyon ölçüm yeri ise üst kol. Manşetlerin ölçüsü de herkes için uygun. 35 cm’e kadar çıkabilen manşet çevre uzunluğu kilolu tansiyon hastaları için de ideal. Ayrıca hafızası 4 kullanıcıya kadar destekleyebiliyor. 4 kullanıcı için de ayrı ayrı 30 ölçümlük hafızaya sahip. Harika olarak nitelendirebileceğimiz diğer bir özelliği ise son 3 tansiyon ölçümünüzün ortalamasını size gösterebilmesi. Ayrıca ekranı da oldukça geniş ve okunabilir.

Omron M2 Hem 7121-E

En iyi tansiyon aletlerinden biri olan Omron M2, kolay sarılabilir manşetlere sahip. Manşet ölçüleri ise 22-33 cm arasında. En iyi şekilde dahi piller 1000 ölçüm yapabilmekte. Ayrıca son 30 tansiyon ölçüm sonucunu da hafızasında tutabiliyor. Son olarak IntelliSense teknolojisine sahip olan cihaz, kan basıncınıza göre tansiyonunuzu hızlı ve rahat bir şekilde ölçmekte.

Microlife Bp A2 Classic

A2 Classic, evde rahat ve doğru bir üst kol ölçümü sağlayan tansiyon aleti, kan basıncı eşik göstergesi ile değerleri çok rahat okumanızı sağlıyor. Elektronik türdeki tansiyon aleti, tam 30 ölçüm değerine kadar kayıt yapıyor. Kir tutmayan manşetiyle temiz kullanımı da garantiliyor.

Braun BP 6000 Exactfit3

 

Braun BP 6000 tansiyon aleti küçük ve büyük tansiyon ölçümü yapabilmesinin yanı sıra nabız sayımı da yapabilmektedir. BP 6000 tansiyon aletinde iki adet hassas (S/M ve L/XL) olmak üzere manşet bulunmaktadır. Braun BP 6000’de 2 kullanıcı için ayrı ayrı tarih ve zaman ile 40’ar ölçüm kaydı vardır.

Acura 9080K

Okuma yazma bilmeyenlerin tercih ettiği konuşan tansiyon aletlerinden biri olan Acura AC-9080K, 199 ölçümü kaydediyor. Pil ömrüyle günde iki defa kullanabileceğiniz cihaz sesle yönlendiriyor. Tek tuşla çalıştırabileceğiniz tansiyon aleti, otomatik kapanma özelliğiyle pil tasarrufu sağlıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz