Facebook Türkiye’nin düzenlediği fotoğraf yarışması başvuruya açıldı

0
357 Okunma

Facebook Türkiye’nin hayata geçirdiği Anadolu’nun 4 Mevsimi Fotoğraf Yarışması’na başvurular başladı. Facebook Türkiye, düzenlediği bu yarışma ile yeni kapak fotoğrafını seçmeye hazırlanıyor. İşte detaylar:

Facebook, Anadolu’nun en güzel fotoğraflarını arıyor

Üç yıldır Türkiye’nin çeşitli illerinden profesyonel fotoğrafçıların çektiği fotoğrafları kapak fotoğrafı olarak paylaşan Facebook Türkiye, Anadolu’nun 4 Mevsimi Fotoğraf Yarışması’yla yeni kapak fotoğrafını seçmeye hazırlanıyor. Fotoğraf Organizasyonları Derneği iş birliği ile başlatılan yarışmanın sonucunda kazanan fotoğraflar 3 milyondan fazla takipçiye sahip Facebook Türkiye’nin resmi Facebook sayfasının kapak fotoğrafı olmaya hak kazanacak.

1 Mart itibarıyla başvurulara açılan yarışmaya İlkbahar, Yaz, Sonbahar ve Kış olmak üzere dört kategoriden başvurular kabul edilecek. Ayrıca aynı kişi farklı fotoğraflarla farklı kategorilere aynı anda başvurabilecek. Bu mevsimlerdeki Anadolu manzaralarıyla başvuru yapılabilecek yarışmanın kazananları ise 15 Nisan’da açıklanacak. Son olarak amatör ve profesyonel ayrımı yapılmadan başvurulara açık olan yarışmaya ücretsiz katılabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz