En iyi dondurma yapma makineleri

0
571 Okunma

Yaz aylarında serinlemenin en güzel ve en lezzetli yollarından biri dondurma yemek. Bu içeriğimizde evde katkı maddesiz dondurmalar hazırlamak isteyenler için en iyi dondurma makinelerini listeledik.

Tchibo Frozen

en-iyi-dondurma-yapma-makineleri-1

En iyi dondurma makineleri listemizin ilk sırasındaki Tchibo Frozen joghurt dondurma yapma makinesi -20° C’ye kadar sıcaklık dalgalanmalarına dayanabilir. Kolay kullanılabilen cihaz 25-35 dakikada arasında dondurmanızın hazır hale getirir. Ayrıca içerisinde bulunan metal dondurma kasesi çift kat izolasyonludur ve ideal bir soğutma sonucu sağlar. Yaklaşık 2 kg dolum kapasitesine sahiptir.

Cuisinart İkili dondurma makinesi

en-iyi-dondurma-yapma-makineleri-2

Cuisinart ICE40BCE ikili dondurma makinesi ile 20 dakika gibi kısa bir sürede lezzetli dondurma, donmuş yoğurt veya sorbe hazırlayabilirsiniz. Ayrıca 2 litrelik geniş kapasitesi bulunan cihaz tamamen otomatiktir ve kullanımı kolaydır. Sağlıklı ve lezetli dondurmalar için dondurucu kaseyi 12 saat boyunca dondurucuda dondurmanız yeterlidir.

Klarstein Creamberry

en-iyi-dondurma-yapma-makineleri-3

En iyi dondurma makineleri listemizin bir diğer modeli ise Klarstein Creamberry. İki düğmeli ve dijital ekranı ile kolay ve pratik bir kullanım sağlıyor. Zamanlayıcı özelliği bulunan cihaz 20 dakikada 1,5 litrelik dondurma yapabilmekte. Ayrıca makine mutfakta çok yer kaplamayacak boyutlarda ve kaymaz ayaklara sahip.

2021’in en iyi 5 kahve makinesi

Tchibo Duo Dondurma Yapma Makinesi

en-iyi-dondurma-yapma-makineleri-4

Tchibo Duo dondurma yapma makinesi ile aynı anda 2 farklı türde dondurma veya dondurulmuş meyve püresi hazırlayabilirsiniz. Emniyet kilit düğmesine sahip cihaz kullanma kılavuzu ve tarif önerileri ile birlikte geliyor. Her iki kase de yaklaşık 0,5 litrelik dondruma yapabilmekte.

Tefal Dondurmacım

en-iyi-dondurma-yapma-makineleri-5

En iyi dondurma makineleri listemizin son sırasında yer alan model ise Tefal Dondurmacım. Bu model ile 20 ila 30 dakikada arasında dondurma hazırlayabilirsiniz. Ayrıca 1 kg kapasitesi bulunan makine karıştırma aparatı sayesinde dondurmanın kristallenmeden hazır olmasını sağlamakta.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz