En iyi meditasyon uygulamaları

1
411 Okunma
meditasyon uygulamaları

Gün içinde yaşadığımız sıkıntılardan biraz uzaklaşmak ve ruhumuzu dinlendirmek için çeşitli yollara başvururuz. Bazen kitap okumak, uyumak veya yalnız kalmak bize çare olabilir. Bu uygulamalar sizin için yeterli gelmiyor ve motivasyonunuzu arttırabilecek daha iyi yollar arıyorsanız meditasyon uygulamaları size çözüm olabilir.

Meditasyon uygulamaları fayda sağlar mı?

Meditasyon uygulamaları

Özellikle stresli günler geçiren uyku problemleri yaşayan kişilerin başvurduğu yöntemlerden biri olan meditasyon, sadece sıkıntılı zamanlarınız da değil daha zinde ve huzurlu hissetmek için de başvurabileceğiniz en sağlıklı yol. Günlük kısa terapiler ile size daha kaliteli bir yaşam sürdürebilecek meditasyon için yapılmış bir çok uygulama var. Google Play Store ve App Store’lardan kolayca ulaşabileceğiniz bu uygulamaları sizler için listeledik.

Headspace: Meditasyon ve Farkındalık

Hayata karşı bakışınızı ve insanlarla olan ilişkilerinizi düzenlemeyi amaç edinmiş bu uygulamaya iOS ve Android marketlerinizden ücretsiz olarak ulaşabilirsiniz. Daha mutlu bir yaşam sürmeniz ve karşılaştığınız zorluklarla daha kolay mücadele etmenizi sağlayacak dinginliği ve huzuru size bir kaç adımda öğretiyor.

Uygulamayı App Store veya Play Store üzerinden indirmek için tıklayın.

Buddhify: mindful meditation

Özellikle çalışan bireylerin kullandığı bu uygulama Küçük bir ücret karşılığı iOS ve Android cihazlar için mevcut. Genellikle yoğun yaşantı süren ve kendine vakit ayıramayan kişileri, farklı kategoriler sunarak rahatlatmayı hedefliyor. Meditasyon yapmayı bilmeyen veye etkilerini ölçümleyemeyen bireyler için oldukça elverişli bir uygulama.

Uygulamayı App Store veya Play Store üzerinden indirmek için tıklayın.

Sattva

Meditasyonu oyun ile birleştiren bu uygulama daha önce hiç meditasyon yapmamış kişiler için oldukça faydalı. Oyun türündeki meditasyon uygulaması sizi sakinleştirirken aynı zamanda motivasyonunuzu da arttırıyor. Uygulamaya, iOS ve Android marketlerden ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Uygulamayı App Store veya Play Store üzerinden indirmek için tıklayın.

Calm: Meditate, Sleep, Relax

Android ve iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebileceğiniz uygulama, içerisinde sizi rahatlatacak bir çok müzik barındırıyor. Daha huzurlu hissetmeniz veya uykuya dalmanızı kolaylaştıracak özel ses efektleri ile hayatınızın her anında kullanabiliyorsunuz. Uygulama aynı zamanda özel kokular ile destekleniyor.

Uygulamayı App Store veya Play Store üzerinden indirmek için tıklayın.

Şehrin kalabalığından ve iş yoğunluğunuzdan sizi biraz uzaklaştıracak ve daha huzurlu hissetmenizi sağlayacak meditasyon uygulamarı önerilerimiz sizlerle paylaştık.

Sizde kullandığınız bu tür uygulamaları yorumlarda bizimle paylaşabilirsiniz

 

 

 

1 Yorum

  1. Meditasyon uygulamasi nedir la? Gidin namaz kilin. Namaz uygulamasi indirin. Haa meditasyon yapmak istiyorsaniz gene yapin, ama once gidin bir namaz kilmayi ogrenin. Elin gavurunun ibadetinden dogan ve yayginlasan, ruh sagligina iyi gelse de bir namaz kadar olmayan seyleri modern olacagim diye yada modern kisvesi altinda kulturumuzu yozlastirici, alasagi edici, bizimle hic alakasi olmayan seylerin reklamini yapmayi durdurun. Insan olun.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz