En sessiz el kurutma makinesi: Dyson Airblade 9kJ

0
497 Okunma
Dyson Airblade 9kJ

Sessiz çalışan teknolojik ürünleriyle nam salmış Dyson, en sessiz el kurutma makinesiyle karşımıza çıkıyor. Dyson Airblade 9kJ ile kağıt peçete kullanımını azaltmayı amaçlayan şirket aynı zamanda havadan bakteri ve virüs partiküllerini yakalayan HEPA filtresi sayesinde havadaki kötü bakterileri yüzde 99,97 oranında temizliyor.

Geçen günlerde piyasaya sürülen ürün 10 saniye içinde ellerinizi kurutmayı vaat ederken aynı zamanda hava temizleme özelliği sayesinde bulunduğu havanın kalitesini de artırıyor. Örneğin sifon her çekildiğinde havaya gözle görülmeyen birçok mikrop yayılır. Bu yayılan bakterileri ve mikropları hedefe alan Dyson, ürünün yüzde 99,97 oranında banyo havasını temizleyeceğini söylüyor.

Dyson Airblade 9kJ

Dyson Airblade 9kJ el kurutma makinesi doğa dostu özelliği ile dikkat çekiyor

Dyson üç yıl geliştirmeden sonra piyasaya sürdüğü ürün için oldukça iddialı. Dyson Airblade 9kJ el kurutma makinesi firmanın diğer ürünleri gibi farklı mod ayarlarıyla performansını ayarlıyor. Airblade 9kJ iki modda çalışıyor: Eco mod ve Max mod. Max mod daha çok kalabalık, stadyumlar ve havaalanlarındaki tuvaletler için daha tercih edilebilirken, Eco mod sessizliğe daha çok ihtiyaç duyulan restoranlar ve ofis tuvaletleri için çok daha tercih edilebilir modlar olarak karşımıza çıkıyor.

Eco modunda, Airblade 9kJ, el kurutuculardan yüzde 86 daha az enerji kullanıyor. Bunun yanında kağıt havlulara göre kurutma başına yüzde 85 daha az karbondioksit emisyonu üretiyor. Bu sayede doğa dostu diyebileceğimiz bu ürün karşımıza 1.199 dolarlık bir fiyat etiketiyle çıkıyor. Türkiye’de satılıp satılmayacağı henüz belli olmayan ürün eğer gelirse gerçekten de faydalı olacağını düşünüyoruz.

Evinizi akıllandıran Dyson V11 süpürgeyi inceledik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz