Instagram’a yeni katılan Jennifer Aniston’ın fazla ilgiden sayfası çöktü

0
1.272 Okunma

Friends dizisinin efsanevi oyuncusu Jennefer Aniston Instagram alemine giriş yaptı. 90’lara damga vuran ‘Friends’ dizisindeki Rachel Green rolüyle dünya çapında tanınan Aniston, ilk paylaşımını ekibin kalanıyla birlikte çektiği selfie’yi paylaştı. 12 saat olmadan 6.3 milyon olan takipçisi olan güzel oyuncu o kadar büyük bir ilgi gördü ki, bazı kullanıcılar yıldız ismin profiline dahi erişemediler.

jennifer aniston instagramda paylaştığı ilk fotoğraf ile ilgili görsel sonucu

Ünlü aktris fotoğrafa aynı zamanda yakın arkadaş olduğu Lisa Kudrow, Courteney Cox, Matt LeBlanc, David Schwimmer ve Matthew Perry’yi de etiketledi. Aniston, “Ve şimdi aynı zamanda Instagram ARKADAŞIYIZ (FRIENDS). Merhaba Instagram” ifadelerini kullandı. Aniston‘ın bu paylaşımı şimdiden 12 milyonu geçmiş durumda.

jennifer aniston instagramda paylaştığı ilk fotoğraf ile ilgili görsel sonucu

 

https://pembeteknoloji.com.tr/iphone-11-ailesi-surpriz-bir-sekilde-satisa-cikti-20605/

 

Son dönemin en popüler ismileri Prens Harry’le Megan Markle’ı geçti

Jennifer Aniston’ın 1 milyon takipçiye en kısa sürede ulaşarak bu alanda da rekor kırmış olabileceği belirtiliyor.
Guinness Dünya Rekorları’na göre, bu unvan daha önce Prens Harry ve Meghan Markle’a aitti. İkili 5 saat 45 dakikada bu baraja ulaşmıştı. Ancak henüz resmen teyit edilmese de Aniston’ın buna çok daha kısa bir sürede ulaştığı düşünülüyor.

harry meghan instagram ile ilgili görsel sonucu

Kadınlar için özel olarak geliştirilecek akıllı saat

Aniston’ın paylaştığı kare aynı zamanda ekibin Cox’un evinde bir yemekte bir araya geldiğini de gösterdi. Fenomen dizinin sevenleri, tüm ekibin devam hikâyesi için bir araya gelmesini uzun süredir dilerken, oyuncular buna sıcak bakmadıklarını belirttiler.

jennifer aniston instagram ile ilgili görsel sonucu

Emmy ödüllü oyuncu

Aniston, televizyon tarihinin kült dizilerinden Friends’te rol aldığını bilmeyen yoktur. İlk olarak 1994 yılında hayatımıza giren efsanevi seri, tam 10 yıl boyunca devam etti. David Crane ve Marta Kauffman tarafından yaratılan sitkom türündeki dizi, Emmy ve Altın Küre de dahil olmak üzere toplam 72 ödüle layık görülmüştü.

jennifer aniston emmy award winners ile ilgili görsel sonucu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz