En ucuz Pop-Up kameralı telefon: Infinix S5 Pro

0
898 Okunma
En-ucuz-Pop-Up-kamerali-telefor

Birçok telefon markası 2019 yılı içinde Pop-Up kameralı telefonları ortaya çıkarttı. Elbette ilginç bir tasarıma sahip olan bu telefonlar pek de uygun olmayan fiyatlarla karşımıza çıkmıştı. Xiaomi, Samsung ve Oppo gibi markaların Pop-Up kameralarını görmüş olsak da ya istenildiği kadar başarılı olmuyor ya da pahalı fiyatıyla yanına yaklaşılmıyordu. 13 Mart’ta küresel olarak satışta olacak en ucuz Pop-Up kameralı telefon Infinix S5 Pro fiyatıyla dikkat çekiyor.

Akıllı telefon kılıfları nasıl temizlenir?

En ucuz Pop-Up kameralı telefon

Akıllı telefonlarda artık tasarım oldukça önemli bir hale geldi. Orta segment bile olsa iyi performans sunan telefonların bu noktada ayırıcı özellikleri tasarım ve kamera performansı oluyor. Bu nedenle farklı tasarım ve iyi kamera performansı o telefonun tercih edilmesini artırıyor.

Infinix S5 Pro tatlı bir menekşe moru ile bizi karşılıyor bunun yanında bir de yeşil renk seçeneği bulunuyor. Tasarımsal olarak diğer telefonlarla benzer özellikler taşıyan ancak, açılır kamerasıyla fark yaratan bu telefonun, Pop-Up kamerası öz çekim yapmanızı sağlıyor. Çentiksiz bir ekran deneyimi sunan bu telefon, 2.220 x 1.080 çözünürlüğe sahip. LCD ekran kullanılan telefonun 6.53 inçlik bir boyutu var.

En-ucuz-Pop-Up-kamerali-telefon

4 GB RAM ve 64 GB depolama alanı ile gelen telefonun, sekiz çekirdekli MediaTek P35 yonga seti ile güçlendirildiğini belirtelim. En merak edilen noktalardan birisi olan kameralar ise arka tarafta ana kamera ile birlikte üçlü bir kamera kurulumu bizi karşılıyor. Ana kameranın 48 Megapiksel f/1.8 diyafram açıklığı ile geldiğini görüyoruz. Portre için özel bir lens bulunan telefonda birde VGA düşük ışık kamerası bulunuyor. Ön tarafta ise 16 Megapiksellik bir Pop-Up kamera bulunuyor.

Batarya tarafında güzel rakamlara ulaşan telefonun 4.000 mAh batarya gücünün yanında telefon Mikro USB bağlantısı ile şarj olabiliyor. Baştada söylediğimiz gibi telefon 13 Mart’ta Hindistan’da satışta ve 9.999 Rs yani yaklaşık 136 dolara denk gelen fiyatıyla şaşırtıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz