Galaxy Buds Plus pembe ve kırmızı renkleriyle çıktı!

0
807 Okunma
Galaxy Buds Plus

Kablosuz kulak içi kulaklıklar artık her markanın sahip olduğu ürünler arasında yer alıyor. Bu noktada Samsung’un yeni piyasaya sürdüğü Galaxy Buds Plus kulaklıkları için yeni renk seçenekleri geldi. Normalde klasik olarak siyah, mavi ve beyaz şeklinde sunulan kulaklığın, kırmızı renginin çıkacağı da geçenlerde sızdırılmıştı. Bunu doğrulayan şeyse, ürünün Güney Kore’de piyasaya sürülmesi oldu. Kırmızı renk seçeneğinin yanında pembesi de ortaya çıkan kulaklık oldukça tatlı ve şık duruyor.

Samsung Galaxy Buds Plus kırmızı seçeneği ile gelebilir

Galaxy Buds Plus pembe ve kırmızı renk seçenekleri ile çeşitleniyor

Renk seçenekleri ile çeşitlenen Galaxy Buds Plus’ın birçok açıdan Apple’ın Airpods Pro’su ile kıyaslanıyor. Şık tasarımı ve sunduğu deneyim ile birkaç adım öne çıkan bu kulaklıklar yeni renklerin de aileye katılmasıyla kullanıcı sayısını artırması hedefleniyor gibi duruyor.

Galaxy Buds Plus

Şu an için Güney Kore’de satışı başlamış olsa da hali hazırda yeni renk seçenekleriyle internet üzerinden de satın alınabiliyor. Şu an için 149 dolara satışa sunulan kulaklıkların ülkemizde de yakında satışa sunulabilir.

Güney Koreli akıllı telefon üreticisinin yeni kulaklık modelinin yalnızca Güney Kore’de 250 binden fazla sattığı söyleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz