Google corona virüsü sebebiyle çalışanlarına “evden çalışın” uyarısında bulundu!

0
123 Okunma
google-corono-virusu-sebebiyle-calisanlarina-evden-calisin-uyarisinda-bulundu-1

Tüm dünyayı tehdit eden ve gün geçtikçe yaygınlaşan corona virüsü dün gece ilk defa ülkemizde görüldü. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, corona virüsü ile ilgili yaptığı açıklamada bir vatandaşımızın test sonucunun pozitif çıktığını açıklayarak ülkemizde bir kişinin bu virüsü taşıdığını belirtti. Şu zamana kadar ülkemizde sadece bir kişinin corona virüsüne yakalanması bizi dünyadaki diğer ülkelere göre daha şanslı yapabilir.

Aynı zamanda dünya genelinde tehlike gün geçtikçe daha da büyümekte. Öyle ki Google, Kuzey Amerika ofislerinde görev alan çalışanlarına gönderdiği mesajda evden çalışın uyarısında bulundu.

Şu ana kadar üç binden fazla kişinin ölümüne neden olan corona virüsü için şirketler pek çok önlem almaya devam ediyor.  The Verge’de yer alan habere göre, Google Kuzey Amerika’da bulunan çalışanlarına ofise gelmemeleri tavsiyesinde bulundu. 

google-corono-virusu-sebebiyle-calisanlarina-evden-calisin-uyarisinda-bulundu-2

Google tarafından çalışanlarına gönderilen mesajda, ofislerine gelmek isteyen kişilere hiçbir şekilde engel olmayacaklarını ancak istemeyen kişilerin de evden çalışabilmelerine izini verdiklerini açıkladı. Google ayrıca geçici çalışanlara da işe gelmedikleri dönem için ücretli izin verileceğini belirtti.

Cardi B’nin Instagram’da tanıttığı detoks çayı ceza yedi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz