Uygun fiyatlı akıllı saat Xiaomi Watch ile geliyor olabilir

0
141 Okunma
Xiaomi Watch

Akıllı saat pazarına yıllardır katılmayan Çin merkezli teknoloji şirketi, 5 Kasım’da Xiaomi Watch ile bu alana uygun fiyatlı alternatif olarak giriyor.  Akıllı saat pazarının birçok giyilebilir teknolojiye göre daha gelişmiş ve görece daha uygun fiyatlı olduğunu görüyoruz. Ancak yine de Apple akıllı saatler ve Galaxy akıllı saatler diğerlerine göre bir tık daha yüksek fiyatlı kalabiliyor.

Ancak ürettiği akıllı telefonlarla adından söz ettiren Çin merkezli Xiaomi, 5 Kasım’da gerçekleştirilecek lansmanında Xiaomi Watch da ortaya çıkacak gibi duruyor. Şirket ayrıca 5 Kasım etkinliğinde, 108MP birincil kameralı Mi CC9 Pro ve yeni Xiaomi Mi TV 5 serisi de dahil olmak üzere birkaç ürün daha piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Xiaomi Watch

Xiaomi Watch geliyor olabilir

Bildiğiniz gibi Xiaomi Mi Band akıllı bileklik pazarının en önemli aktörleri arasında yer alıyor. Fakat şu güne kadar bir akıllı saat çıkartmamıştı. Ancak Kısa bir süre önce, şirketin Google’ın WearOS’unu çalıştıracak Mi Watch adlı bir akıllı saati piyasaya süreceği ortaya çıktı.

WearOS Android tabanlı akıllı saatler için özel işletim sistemi olarak karşımıza çıkıyor. Ve gelişmiş saat özellikleri sunuyor. Xiaomi Wear yonga seti tarafından destekleneceği ve ayrıca eSIM kart, 4G LTE ağ bağlantısı, çok fonksiyonlu NFC ve akıllı ses asistanı desteğiyle birlikte geleceği tahmin ediliyor.

Yukarıda görülen görseli paylaşan Xiaomi, Apple Watch benzeri bir tasarım dilini benimseyecek gibi duruyor. Ancak ürünün tüm detaylarını öğrenmek için 5 Kasım tarihini beklememiz gerekiyor ne yazık ki.

Kadınlar için özel olarak geliştirilecek akıllı saat

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz