Herkesin hoşuna gidecek WhatsApp yeniliği

0
286 Okunma

WhatsApp kullanan hemen hemen herkesin bildiği üzere, uygulamanın içerisinde bir grup altyapısı yer alıyor. İşte bu altyapıda uzun süre çok can sıkan bir durum bulunuyordu.

Daha önce kişiler sizi hiçbir şekilde izin almadan bir gruba ekleyebiliyordu. Can sıkıcı bu durum daha sonra getirilen bir özellikle engelledi.

Ebebek’ten olay reklam filmi “Annelik bir mucizedir”

Artık WhatsApp’ta istediğiniz gruplara ekleneceksiniz

Firma “Ayarlar > Hesap > Gizlilik > Gruplar” bölümüne üç farklı seçenek ekledi.

Burada sunulan son seçenek sayesinde kimse sizi izinsizce bir gruba dahil edemiyor, ikinci seçenekte sadece hesaba ekli kişilerin sizi gruplara ekleme izni bulunuyordu. İlk seçenekte ise herkes sizi normalde olduğu gibi herhangi bir gruba dahil edebiliyordu. İşte bu seçeneklere bir “özelleştirme” imkanı dahil edildi.

whatsapp gruplara eklenmeyi kapatma ile ilgili görsel sonucu

Herkes için yakında başlayacak (Her cihazda henüz yok) yeni dönemde artık, sadece belirlediğiniz kişilerin sizi herhangi bir gruba ekleme yetkisi bulunuyor.

Bu yenilik gerçekten oldukça faydalı görünüyor. Ayarlar > Hesap > Gizlilik > Gruplar yoluna eklenen yeni seçenek sayesinde WhatsApp grup katılımlarını sadece güvendiğiniz arkadaşlarınıza ya da aile bireylerine indirgeyebiliyorsunuz.

whatsapp gruplara eklenmeyi kapatma ile ilgili görsel sonucu

 

Kahve Dünyası’ndan siparişimizi hiç sıra beklemeden nasıl alırız?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz