Evde bakım yaptım! Teknoloji ile nasıl güzelleştim?

0
1.094 Okunma
Evde bakım

‘Evde’ serimize tüm hızıyla devam ediyoruz. Daha önce evde ekmek yapımını sizlerle paylaşmıştık. Bu kez sıra evde bakıma geldi. Evde sahip olduğumuz teknolojilerle nasıl güzelleştiğimizi sizlere aktarıyoruz.

Evde bakım rutinimde teknolojinin yeri

Evde bakım yaparken, hangi ürünleri kullanıyoruz? Teknolojinin nimetlerinden nasıl faydalanıyoruz?

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri bu video ile baş başa bırakalım. İyi seyirler…

Evde bakım rutininde yer alan ürünlerin başında tabii ki Oral-B diş fırçası bulunuyor. Oral-B Genius 9000 Bluetooth’lu diş fırçası Oral-B mobil uygulamasıyla kolayca çalışıyor. Sizden istenen adımları teker teker uygulayıp uygulamayı rahat bir şekilde kullanabiliyorsunuz. Fırçanın inceleme videosuna ise buradan ulaşabilirsiniz.

Evde bakımdaki bir diğer önemli yardımcımız ise Foreo LUNA 3. Bu ürünü de daha önce kutusundan çıkarmıştık. O videoya da buradan ulaşabilirsiniz. 16 farklı güç seviyesi ile gelen LUNA 3, tek bir şarj ile 650 kullanım sunuyor. Bu da özellikle seyahatlerde oldukça faydalı. Dakikada 8.000 T-Sonic titreşim gönderen LUNA 3‘ün yüzde 100 su geçirmez olduğunu da belirtelim.

Paragrafın sonuna  da “FOREO ürünlerine Sephora mağazalarından ve web sitesinden ulaşabilirsiniz.

Şimdi gelelim saçlara. Saçlar konusunda ise yardımcımız Dyson Airwrap saç şekillendirici. Bu model saçı fazla ısıya maruz bırakmadan hava kullanarak şekillendiriyor. Makine, yoğun ısı hasarına çözüm bulabilmek için Coanda etkisi adı verilen bir aerodinamik olguyu kullanarak havayı ısı ile birleştiriyor. Böylece saçlar yüksek ısı zararından korunuyor. Deneyimlediğimiz videoyu ise buradan izleyebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz