Sony’nin gürültü engelleme ile gelen yeni kulaklığı

0
238 Okunma
Sony kablosuz kulaklik

Sony kablosuz kulaklık çeşitlerine bir yenisini daha ekliyor. Bu sefer hem spor yapanlara yönelik hem de kulaklıkta gürültü engelleme özelliğinin bulunmasını isteyen kişilere sesleniyor. Mat ve şık bir tasarım da sunan kulaklık çok yakın bir zaman önce satışa çıktığını belirtelim.

Sony kablosuz kulaklık

Gürültü engelleme özelliği ile Sony kablosuz kulaklık

Yeni Sony kablosuz kulaklık WF-SP800N olarak adlandırılıyor. Şirket bazı kulaklıklarını bu şekilde kod adıyla sunmayı seviyor. Kulaklık spor yapan kişilerin rahatlıkla kullanabileceği bir tasarımla sunuluyorken, gürültü engelleme özelliği sayesinde seslendiği kişilerin sayısını artırıyor.

Kulaklığın en dikkat çeken özellikleri arasında şüphesiz IP55 sertifikasıyla birlikte su geçirmeme özelliği var. Tere ve suya karşı dayanıklı olan bu kulaklık, uzun pil ömrüyle de gönülleri fethetiyor. Kulaklık şarj kutusuyla birlikte toplamda 18 saatlik aktif bir kullanım sunuyor. Kulaklık kısa bir şarj ile uzun kullanım da sunuyor.

Hızlı bir Bluetooth sürücüsüyle geldiği söylenen kulaklığın yurt dışında 199 dolardan satışa çıktığını belirtelim. Bunun yanında Türkiye’de de satışa çıkması beklenen kulaklığın ülkemizdeki fiyat etiketinin ne olacağını şu an bilinmiyor.

Sony, kulaklıkları farklı boyutlarda üç çift silikon uç, bir çift ark desteği ve şarj için bir USB C Tipi kablo ile birlikte gönderiyor.

Sony Walkman modernize ediliyor: İşte 2020 Walkman

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz