Facebook kırmızı bildirimi artık engellenebilecek

0
326 Okunma

Eğer uzun yıllar Facebook kullanan bir sosyal medya kullanıcısıysanız sürekli ziyaret ettiğiniz ve devamlı kullandığınız özelliklere hakim sayılırsınız demektir. Maalesef ki sosyal medya devi Facebook, kullanıcılarına bu konuda baskı yapma durumunda gibi gözüküyor. Ayrıca ziyaret etmemizi istedikleri bir sürü sekme de mevcut.
Ama bundan sonra gelen yeni bir güncellemeyle Facebook kırmızı bildirimi engellenebilecek.

 

Kısayol Çubuğu Ayarları’ndan değişiklikleri yapabileceğiz

Açtığımız sekmeleri, artık yalnızca bildirim noktaları kısımından kapatabileceğiz. Zaten Facebook bazı kullanıcıların kullandığı Kısayol Çubuğu Ayarları olarak isimlendirilen araçtan bu işlemleri yapabileceğimizi onaylıyor. Bu yeniliği özetleyecek olursak görmek istemediğiniz şeyleri gizleyebilecek lükse sahip olacağız.

Samsung çift ekranlı telefon üzerinde çalışıyor

Facebook’un kırmızı bildirimi engellenebilecek

Kısayol Çubuğu Ayarları’na sahipseniz, gezinti çubuğunuzdaki kısayollardan herhangi birine dokunun ve basılı tutun; o belirli sekmeyi kaldırmanıza izin verecek bir menü açılır.

 

Bazı Facebook kullanıcıları okunmamış bildirimleri görmek istemiyor. Aynı zamanda belirli sekmeleri de açıp kapatabilmek istiyorsanız şu adımları uygulayabilirsiniz:

Diğer sekmesi -> Ayarlar ve Gizlilik -> Ayarlar -> Kısayollar

Kısayol Çubuğu Ayarları, şu anlık yalnızca iOS kullanıcıları tarafından kullanılıyor. Ancak Facebook‘ta çalışan yetkili birinden alınan bilgiye göre, Android kullanıcıları da önümüzdeki birkaç hafta içinde bu ayarlara sahip olacak.

İlk defa dijital kampüs gezdim!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz