Samsung çift ekranlı telefon üzerinde çalışıyor

0
846 Okunma

Samsung çift ekranlı telefonunun kendi patentini alarak zekasını konuşturdu. Güney Koreli teknoloji devi Samsung‘un çift ekranlı akıllı telefon üretmeye başladığını daha önce duymuştuk. Ama uzun süre bu şekilde telefonlar hiçbir marka tarafından piyasaya sürülmemişti. Kısa süre önce katlanabilir modelini Galaxy Fold’u satışa çıkaran Samsung, bu kez de hedefine çift ekranlı telefonları koydu. Samsung çift ekranlı telefon patenti ile bu alana da giriş yapıyor.

Kısa süre önce Microsoft ile yeniden hayatımıza giren çift ekranlı telefon modellerinin ilki ZTE Axon M idi. Görünen o ki ilerleyen zamanda daha fazla akıllı telefon üreticisinden bu tasarıma ait modeller görmeye devam edeceğiz.

Samsung çift ekranlı telefon için patent aldı

Galaxy Fold modeliyle katlanabilir ilk akıllı telefon modelini karşımıza çıkarak Samsung, yeni bir katlanabilir telefon üzerinde daha çalışıyor. Diğer yandan ise çift ekranlı bir model geliştiriyor olabilir. Son olarak ortaya çıkan bir patent bunu doğrular cinsten.

Aşağıdaki fotoğrafta gördüğünüz gibi patent doğrudan yeni bir çift ekranlı telefon modeline işaret ediyor. Tasarıma baktığımızda karşımıza, sol taraftaki ekranda kamera, sağ taraftaki ekranda ise hoparlör çıkıyor.

Microsoft’tan kadınların hayatını kurtaracak yapay zeka teknolojisi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz