Yeni verilerle Instagram’ın en popülerleri

0
227 Okunma
Instagram

Her yıl merakla beklenen We Are Social 2020 raporu yakın zaman önce yayınlandı. Hazırlanan raporda ülkeleri ve sosyal medya platformlarının tek tek incelenmiş olması ise oludukça detaylı sonuçların ortaya çıkmasını sağlamış. Normalde tek bir başlık altında toplanan birçok konu ayrı başlıklar altında toplanmış. Biz de rapor ile Instagram’ın en popülerleri listesi hazırladık.

Türkiye’nin verilerine de ulaşabildiğiniz bu raporu detaylı olarak incelemek isteyenleri şuraya alalım. Zira biz burada yalnızca Instagram verileri üzerinden ilerliyor olacağız. Yayınlanan rapora bakıldığında Instagram’da en popüler hesaplara ve hashtag’lere bakacağız.

Instagram-en- popülerleri

İşte Instagram’ın en popülerleri

İlk olarak Instagram’da en çok takipçisi olan hesaplara bir bakalım. Ancak belirtmeden geçmeyelim, takipçi sayısı sürekli yükselen bir metrik olduğu için biz rapordaki rakamlar üzerinden gidiyor olacağız. Liderlik koltuğunda Instagram’ın resmi hesabı yaklaşık 325 milyon takipçi ile yer alırken, ikinci sırada ise 196 milyon takipçisi ile dünyanın en popüler futbolcuları arasında yer alan Cristiano Ronaldo yer alıyor. Onu ünlü şarkıcı Ariana Grande 170 milyon takipçi ile takip ediyor. Diğerleriyse sırasıyla, Dwayne Johnson 167 milyon, Selena Gomez 165 milyon, Kylie Jenner 156 milyon, Kim Kardashian 156 milyon, Lionel Messi 140 milyon, Beyonce 137 milyon ve Neymar 131 milyon takipçi ile yer alıyor. Yukarda yer alan Instagram’ın en popüler 20 hesabını inceleyebilirsiniz.

Instagram-en- popülerleri

Yine Instagram’da en çok kullanılan hashtag’lere bakıldığında ilk sırada Love olduğunu görüyoruz. Neredeyse 2 milyona yakın kullanılan etiketi, Instagood, fashion, photooftheday, beautiful, art, happy, cute, picoftheday ve follow gibi etiketler takip ediyor.

Raporun tamamını okumak isteyenler için link bırakıyoruz.

Yeni Instagram akımı: Corona virüsü influencer’ları

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz