Facebook Pay’in çevrimiçi mağazalara geleceği tarih belli oldu

0
268 Okunma

Sosyal medya devi Facebook; nerdeyse iki yıldır üzerinde çalıştığı  çevrimiçi ödeme platformunu Facebook Pay‘i, üçüncü taraf sitelerde ödeme seçeneği olarak kullanılabilir hale getireceği tarihi duyurdu. İşte yeni ödeme seçeneğinin kullanılacağı tarih:

Ağustos ayında ABD işletmelerine yayılıyor

Facebook, müşterilerine kendi web sitelerinde “kesintisiz bir ödeme deneyimi” sağlamak isteyen işletmeler için Facebook Pay’in kullanılabilirliğini, “Bu ağustos ayından itibaren, katılımcı platformları kullanan ABD’deki işletmeler, Facebook Pay’i doğrudan web sitelerinde bir ödeme seçeneği olarak etkinleştirebilecek ve müşterilerine, ödeme bilgilerini yeniden girmek zorunda kalmadan ödeme işlemlerini hızlandırma olanağı sunacak. Shopify satıcılarıyla kullanıma sunmaya başlıyoruz ve zaman içinde daha fazla platform ve ödeme hizmeti sağlayıcısıyla kullanılabilirliği genişletmeyi umuyoruz.” sözleri ile duyurdu. 

Facebook Pay Apple Pay‘de olduğu gibi, kullanıcıların bir şey satın almak istediklerinde her defasında tekrar girmek zorunda kalmadan ödeme bilgilerini bir kez girmelerine olanak tanıyacak. Şirket, yeni hizmeti ilk olarak ABD’de Shopify satıcıları ile kullanıma sunacak. Zaman içerisinde anlaşmalı ülke ve firma sayısını arttıracak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz