Samsung SmartThings enerji kullanımınızı hesaplayacak!

0
298 Okunma

Teknoloji devi Samsung, akıllı ev aletlerini ve diğer akıllı cihazları tek bir uygulamada kontrol edebilmeyi sağlayan SmartThings‘in yeni özelliği ile enerji kullanımınızı izlemenizi sağlayacak.

Samsung SmartThings Energy’yi tanıttı

Şirket bugün; tüketicilerin izleme, hedef belirleme ve bildirimlerle enerji tüketimlerini kontrol etmelerini sağlayan SmartThings Energy‘nin piyasaya sürüldüğünü duyurdu. SmartThings Energy; tüketicilerin ev enerji IQ’sunu geliştirerek daha düşük karbon ayak izine katkıda bulunacak.

samsung-smartthings-enerji-kullanimi-hesaplayabilecek-1

Yalnızca Samsung ev aletlerini ve Samsung HVAC ürünlerini destekleyen uygulama ayrıca kullanıcılara gerçek zamanlı enerji tüketimi verileri, analizler ve maliyet tahminleri sunarak akıllı ev sahiplerinin kullanımlarını izlemelerine ve maliyetlerini kontrol etmelerine de olanak tanıyacak.

samsung-smartthings-enerji-kullanimi-hesaplayabilecek-2

Samsung Electronics Başkan Yardımcısı ve IoT İş Grubu Başkanı Chanwoo Park konuyla ilgili; “İnsanlar evde daha fazla zaman geçiriyor ve cihazlarını daha sık kullanıyor, bu da daha büyük kapasite ve daha iyi enerji verimliliği ihtiyacını artırıyor. Tüketicilerimiz daha iyi ve daha çevre dostu bir yarın inşa etmenin bir parçası olmak istiyor ve daha enerji verimli bir akıllı ev deneyimi sunarak bu vizyona ulaşmalarına yardımcı olmaktan gurur duyuyoruz” açıklamasında bulundu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz