Facebook Portal ve Portal + modelini yakında tanıtacak

0
300 Okunma

Facebook sosyal medyanın ilk çıktığı zamandan beri popülerliğini sürdürmeye devam ediyor, arada yıldızı söner gibi olsa da ne yapıp edip bize kendini hatırlatmayı başarıyor ve uygulamasına hem fiziki hem de yazılımsal özellikler katarak kendini güncel tutumayı başarıyor.

facebook portal ile ilgili görsel sonucu

Facebook‘un geçtiğimiz Ekim 2018 yılında tanıttığı görüntülü aramalar yapabileceğiniz cihazı Portal, bu sene Portal ve Portal + olmak üzere içlerine yeni özellikler eklenerek satışa sunacağı iki yeni modelinin olduğunu dile getirdi. Portal ve Portal + cihazı sayesinde görüntülü aramalar yapabileceğiniz akıllı bir ekran ve hoparlör hizmeti sunmakta.

Facebook’un sanal ve artırılmış gerçeklik sorumlusu başkan yardımcısı Andrew Bosworth, yaptığı açıklamalarla Portal’ın tam satış rakamlarını açıklamasada satışlarının çok başarılı olduğu cevabını verdi, yeni versiyonlarının da sonbaharda satışa çıkacağı vurgusunda bulundu. Sözlerine Facebook’un sonbahar aylarında çok önemli özellikler duyurucağı açıklamasını ekleyerek bitirdi.

Ä°lgili resim
Duyurulara göre Portal modelleri yeni tasarımlarla satışa çıkacak. Şunu da detay olarak belirtelim Portal ürünün yeni ne gibi özellikler ile çıkacağı konusunda Bosworth hiçbir açıklama yapmadı.

Facebook Messenger Day’e tepki yağıyor

Evde, mutfakta görüntülü ve sesli görüşmeler yapabileceğiniz cihaz hakkında sizler neler düşünüyorsunuz alır mıydınız?

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz