Kadınlar Günü’ne özel 5 bluetooth kulaklık tavsiyesi

0
484 Okunma

Kadınlar Günü’ne günler kala hediye seçemeyen takipçilerimiz için bir tavsiyemiz var. Bluetooth kulaklık… Bu yazımızda sizler için Kadınlar Günü’nde hediye olarak alabileceğiniz 5 bluetooth kulaklık tavsiyesinde bulunduk. İşte o kulaklıklar:

Apple Airpods Pro

Minimal tasarımıyla AirPods Pro, herkesin favorilerinden. Oldukça iyi bir ses seviyesine sahip olan kulaklığın aktif gürültü engelleme özelliği bulunuyor. Kulaklıkların üzerindeki küçük çıkıntıyı sıkarak şarkıları değiştirmek ve başlatmak, Şeffaf Modu etkinleştirmek ve gürültü önleyiciyi açmak mümkün. Apple’ın verilerine göre tek şarjla 4.5 saate kadar dinleme süresi sunan kulaklık ayrıca tek şarjla 3.5 saate kadar konuşma süresi vaat ediyor.

 

Samsung Galaxy Buds

Samsung Galaxy Buds, her şeyiyle oldukça ideal bir kulaklık. Hem mikrofonu hem de ses çıkışı mükemmel düzeyde. Şık ve ergonomik tasarımıyla Galaxy Buds, sizi rahatsız etmeyecek bir yapıya sahip. Ayrıca kulaklıkta, çift mikrofon teknolojisi kullanılıyor. Ek olarak Samsung’un yeni nesil bluetooth kulaklık “Rüzgâr Kalkanı” teknolojisine sahip. Bu sayede rüzgâr gibi dış faktörlerin aramalarınızı bölmesini engelleyen yeni kulaklık, daha iyi bir konuşma deneyimi vaat ediyor.

Xiaomi Haylou Gt2

Hyalou GT2, GT1 modelinin bir üst versiyonu. Bu modelde oldukça gelişmiş özellikler yer alıyor. Dokunmatik özelliğe sahip olan bu kulaklıklar tek şarjla 3.5-4 saate kadar dinleme süresi sunmakta.

 

JBL Tune 120

JBL Tune 120, Pure Bass özelliğiyle en güzel basları duyma şansını sunuyor. Özel kutusunda gelen JBL Tune 120, zarif bir tasarıma sahip. Siri ve Google Asistan desteğiyle de ön plana çıkıyor.

 

Beats Flex

Beats’in iddialı kulaklığı Beats Flex, 12 saat boyunca müzik dinleyebilmeyi vadediyor. Ayrıca 10 dakikalık bir şarj işlemi, Flex’le 1,5 saat boyunca müzik dinlemeyi sağlıyor. Kulaklığın siyah, sarı, mavi ve gri renk seçenekleri bulunmakta.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz