Facebook’un yeni uygulaması BARS tanıtıldı

0
136 Okunma
BARS uygulaması

Facebook müzik merkezli yeni uygulaması BARS’ı tanıttı. Bu uygulama ile rapçiler stüdyo kalitesinde, profesyonelce müzikler oluşturabilecekler. Ayrıca BARS ile kaydettikleri videoları sosyal medya platformlarında paylaşabilecekler.

BARS ile rap dünyası fark kazanacak

BARS uygulaması

 

Rapçilerin müzik ve klip tarzları her zaman biraz daha farklı. Facebook yeni uygulaması BARS ile bu imkanları rapçilerin ayağına götürüyor. Ses ve görsel efektli filtrelerin bulunduğu uygulamada, otomatik kelime önerilen kelime ipuçları gibi ayrıntılar da yer alıyor. Özellikle rapçiler arasında ki kıyasıya mücadeleye bir destekte bu uygulamadan gelecek. “Meydan Okuma” modu ile serbest stil rap yapmak daha eğlenceli hale gelecek.

Facebook’tan akıllı saat hamlesi mi geliyor?

Gelen haberlere göre BARS uygulaması TikTok gibi her video için 60 saniye uzunluğa sahip olacak. Geçen sene de benzer çalışmalar yapan Facebook Collab uygulamasını yayınlamıştı. Şahsen bir araya gelemeye gerek kalmadan uygulamayla müzik videoları üzerinden iş birliği yapılmasına imkan tanımıştı.

Uygulama henüz tüm cihazlar için kullanıma sunulmadı. iPhone cihazlar için bir beta yayımlanan BARS için Android kullanıcılar bir süre bekleyecek. Uygulamayı deneyimlemek isteyen iPhone kullanıcıları için App Store‘dan uygulamaya erişebilir.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz