Netflix Mart ayı içerik listesi

0
202 Okunma
Netflix

Her hafta yeni film ile kullanıcıları memnun etmeye söz veren Netflix, Şubat ayında bir çok yeni içerik ekleyerek aktif bir ayı tamamladı. Yıl başı planladığı her hafta yeni film sözüne Mart ayında da devam edecek. Netflix Mart ayı içerik takvimi yayınlandı. Önümüzdeki ay bizleri neler bekliyor birlikte inceleyelim

Netflix Mart ayı için hangi içerikleri sunacak?

Şubat ayı oldukça aktif geçmişti. Netflix Mart ayında da kullanıcılar için yeni seçenekler sunacak.

Biggie: I got a Story to Tell (1 Mart)

Netflix Biggie I got a Story to Tell

Ayın ilk içeriği bir biyografik belgesel. Notorious B.I.G.’nin hayatından esinlenen belgeselde ilk kez yayınlanan görüntüler ve derin röportajlar yer alıyor.

Moxie (3 Mart)

Moxie (3 Mart) Netflix

Sosyal drama konulu bu filmde ana konu 16 yaşındaki bir genç kızın etrafında dönüyor. Oldukça özgüvenli olan kız okuldaki cinsiyet ayrımcılığından rahatsız olarak bir dergi çıkartıyor.

The One (Gerçek Aşk) (12 Mart)

The one

Filmin adında aşk geçse de bu bir romantik komedi değil bilim kurgu filmi. Kusursuz eş bulmayı konu alan film de, bir DNA araştırmacısı farklı bir çöpçatanlık hizmeti kurgular. Bu filmde aşk ile yalanlar daima iç içe yer alıyor.

Kağıttan Hayatlar (12 Mart)

Kağıttan hayatlar

Bir süredir haberlerini takip ettiğimiz Kağıttan Hayatlar Türk sinemasına ait. Çağatay Ulusoy’un başrolde yer aldığı film de kağıt toplayarak geçim yapan ve sağlığı her geçen gün daha kötüye giden Mehmet adeta çocukluğunu keşfe çıkıyor.

Waffles ve Mochi (16 Mart)

Waffles ve Mochi (16 Mart)

Bütün içerikler elbette yetişkinler için değil. Waffles ve Mochi Bİr çocuk dizisi. Kuklaların canlandırıldığı dizi de dünyanın dört bir yanından yiyecek ve kültürler keşfediliyor. Aynı zaman da iki dostun yemek pişirme maceralarına yer veriliyor.

Formula 1: Drive To Survive 3. Sezon (19 Mart)

Formula 1: Drive To Survive 3. Sezon (19 Mart)

Daha önce 2 sezonu yayınlanan Amerikan dizisinin Mart ayında 3. sezonu yayına giriyor. Rekabetin, pilotların ve yöneticilerin hızlı hayatı filmin ana temasını oluşturuyor.

Sky Rojo (19 Mart)

Sky Rojo (19 Mart) Netflix

Netflix sevilen dizisi La Casa de Papel’in yaratıcılarından bir yeni dizi serisi daha bizi karşılıyor. Dizide özgürlüklerinin peşinden giden 3 kadının maceraları yer alıyor

Who Killed Sara? (24 Mart)

Who Killed Sara? (24 Mart)

Netflix Mart ayını bir drama dizisi ile kapatıyor. Kız kardeşinin ölümü ile suçlanan Alex, suçsuzluğunu kanıtlamaya çalışıyor. Kanıtları birleştirerek gerçek suçluyu bulmaya çalışan Alex bundan çok daha fazlasını başarıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz