Farkındalığı arttıran 5 meditasyon uygulaması

0
239 Okunma

Hepimiz gerek iş yaşamında gerekse özel ve hatta toplumsal yaşantılarımızda fazlasıyla geriliyor ve stres yükleniyoruz. Gündelik hayatın yoğun geçen temposu nedeniyle bazen zamanın nasıl akıp geçtiği fark edemiyor, stresli ve yorgun bir yaşam sürmeye devam edebiliyoruz.

Bu yazımızda sizler için yolda, iş yerinde, uyumadan önce veya tatilde istediğiniz her an rahatlıkla uygulayabileceğiniz 5 meditasyon uygulamasını listeledik.

Relax Melodies

Uyku problemleri çeken ve gece yattığında uyumadan önce meditasyon yapmayı sevenler için: Relax Melodie, her gecenizi huzurlu bir uykuyla geçirmenizi vadediyor. Zengin ses ve müzik seçenekleriyle uykuya dalmanızı kolaylaştıran uygulama, nöropsikologların ve doktorların uyku tavsiyeleri dikkate alınarak hazırlanmış. Uygulama size doğa seslerinden mantralara, ASMR’den çeşitli ses frekanslarına kadar her şeyi sunuyor.

Aura

 

Her moda göre farklı meditasyon önerileri sunan Aura uygulamasında kişiselleştirilmiş öneriler bulabilirsiniz. Günlük meditasyonlar, yaşam koçluğu, doğa sesleri, hikayeler ve müzikler bulabileceğiniz Aura uygulamasında değişen modunuzu ve hislerinizi takip edebilirsiniz. Nefes alma egzersizleri ile siz hatırlatmalar yapan bu uygulama ile gün boyu huzurlu olmaya başlayabilirsiniz.

Calm

Calm; uyku, meditasyon ve rahatlama konularında alanının en başarılı uygulamalarından bir tanesi. Uygulama, rehberli ve rehbersiz olmak üzere meditasyon seansları ve farklı abonelik seviyelerinde günlük kurslar içeren bir dünyaya sahip. Meditasyon için özel yaratılan müzikler ile sizi rahatlatan ve odaklanmanızı sağlayan bu uygulama, video derslerinin yanı sıra çalışırken ve uyurken bile doğa sahneleri ve sesleri ile sizi rahatlatıyor.

Simple Habit

Kısa süreli meditasyonları ile dikkat çeken Simple Habit uygulaması terapileri ile günlük motivasyonunuzu arttırmayı amaçlıyor. Ayrıca uygulama, kişisel rutininize özel meditasyonlar öneriyor. Günde sadece beş dakikanızı ayırarak doğru nefes alma tekniklerini öğrenebilir, günün stresinden uzaklaşabilir, odaklanma gücünüzü iyileştirebilir ve kendinizi çok daha sakin hissedebilirsiniz.

Patika

Patika uygulaması amacını kullanıcılarının yaşamına biraz sakinlik, biraz mutluluk katmak ve bolca kendilerini hatırlatmak olarak tanımlıyor. İçerikleri, alanında uzman eğitmenler tarafından hazırlanıyor. Kullanımı kolay olan Patika uygulamasında meditasyonlarınızı tamamladıkça ödül olarak çeşitli rozetler kazanabilirsiniz. Yolda, sporda, tatilde, çalışırken ve günün pek çok farklı zamanı için özelleştirilmiş meditasyon seansları mevcut.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz