FarmVille oyununu bir daha oynayamayacak mıyız?

1
1.185 Okunma
FarmVille

Milyonlarca kişi tarafından oynanan ve bir zamanlar popüler olan Facebook oyunu FarmVille’in 31 Aralık’ta kapanacağı söyleniyor. Oyunun geliştiricisi Zynga , “2009‘daki çıkışından bu yana geçen 11 yılın ardından, Facebook’taki FarmVille oyunumuzun bu yıl sonunda kapatılacağını resmi olarak duyuruyoruz.” açıklamasında bulundu. Oyunu hala oynayanlar 31 Aralık’a kadar oynamaya devam edebilir, ancak oyun içi sanal öğelerin satın alınması 17 Kasım’dan itibaren devre dışı bırakılacak.

FarmVille, facebook

2000’li yılların diğer birçok tarayıcı tabanlı oyunu gibi Farmville de, web üzerinde multimedya içeriği oluşturmak ve dağıtmak için kullanılan en yaygın yazılım Adobe Flash kullanılarak oluşturuldu.

Ayrıca hem Adobe hem de Facebook, 31 Aralık’tan sonra Flash’ı desteklemeyi tamamen bırakacaklarını haftalar öncesinden duyurmuştu. Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox ve Apple’ın Safari gibi web tarayıcıları da bu yılın sonuna kadar Flash desteğinden vazgeçecek.

Oyuncular, FarmVille için ödeme yapmaya 17 Kasım 2020 tarihine kadar devam edebilecek, bu tarihten sonra ödeme yapma ve ödeme alma imkanına sahip olmayacaklar.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz