Friends dizisi hayranları için yeni adres Netflix

0
273 Okunma
friends

Popüler diziler arasında dahi kendini bir adım öne çıkaran gelmiş geçmiş en iyi sit-com dizilerinden Friends hayranlarına müjde. Artık diziyi izlemek için çeşitli siteler aramanıza gerek kalmayacak. Friends çok yakında Netflix platformuna geliyor.

Friend dizisi için Netflix tek adresiniz olacak

friends

Netflix bu sene yaptığı anlaşmalar ve verdiği sözler ile kullanıcılarını memnun etmeyi başarıyor. 10 sezonluk komedi dizisi Friends için resmi tarih geldi. 1 Nisan tarihinden itibaren diziyi Netflix platformundan izleyebileceksiniz.

1994 yılından 2004 yılına kadar yayınlanan dizi, 10 yıl boyunca popülerliğini korudu. Dizinin hayran kitlesi ise her geçen gün arttı. Manhattan’da yaşayan bir grup arkadaşın hayatını konu alan dizi David Crane ve Marta Kaufmann tarafından tasarlandı. Toplam 236 bölümden oluşan dizi için gözler Netflix’e çevrildi. Şimdilik sadece BluTV tarafında seyredilebilen Friends, 1 Nisan itibari ile Netflix platformunda da yer alacak. Netflix Türkiye hesabı üzerinden şaka vari bir söz ile gündeme düşen dizi, şimdiden heyecan ile bekleniyor.

Yeni yayın platformu ile birlikte başka müjdeli haber de var. Ekip Friends özel bölümü ile ilgili bir araya geliyor. Toplam 1 saat uzunluğa sahip olacak özel Friends bölümü HBO Max için hazırlanacak. Ekip yıllar sonra bu özel bölüm için tam kadro bir araya gelecek.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz