Google Mesajların yeni özelliği kurtarıcınız olacak!

0
137 Okunma
Google mesajlar

Google Mesajlar uygulaması yeni özelliğini duyurdu. Kullanıcılar tarafından yıllardır talep edilen özellik nihayet uygulamaya dahil oldu. Artık arkadaşlarınızın doğum günün veya özel kutlamalarını unutmayacaksınız. Özellik sayesinde uygulamaya önceden bu günleri belirleyeceksiniz ve tam gününde kutlama mesajlarınız otomatik gidecek.

Google Mesajlar yeni özelliği ile kırgınlıklara son verecek

Google mesajlar yeni özellik

Mesaj planlama olarak anılacak olan yeni özelik bugün itibari ile kullanıcılara sunulacak. Gelelim özelliğin nasıl çalıştığına. Öncelikle belirtelim ki bu özellik telefonunuzun mesajlar bölümünde değil “Google Mesajlar” uygulamasında. Dilerseniz bir kaç gün; dilerseniz bir kaç ay sonrasına mesajlar planlamanıza imkan tanıyacak. Mesajınızı düzenleyip alıcı ekledikten sonra istediğiniz tarih ve saate mesajınızı programlayabileceksiniz. Ayrıca içerik olarak da özgürsünüz. Yani ister metin isterseniz de video veya görüntülerinizi bu mesaj içerisinde bulundurabilirsiniz. Eğer içeriğinizi düzeltmek veya iptal etmek isterseniz bu da mümkün. Ayarladığınız özel gönderiyi zamanından önce düzenleyebilir veya iptal edebilirsiniz.  Google Alt tabanlı yazılımlar Android cihazlarda ön yüklü geliyor. Haliyle bu özellik sadece Android tarafında bulunuyor. Dilerseniz Google Play Store üzerinden uygulamayı ücretsiz indirebilirsiniz.

Twitter Spaces Türkiye’de ne zaman kullanılacak?

Yoğun dönemlerde unuttuğunuz özel günleri, bayram, kandil ve diğer özel kutlamalarınızı artık günler öncesinden planlayabileceksiniz. Google Mesajlar sayesinde arkadaşlarınızın ve sevdiklerinizin özel günlerini artık unutmayacaksınız. Siz bu özelliği nasıl buldunuz?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz