MoMA’nın sanat derslerine çevrim içi olarak katılın!

0
252 Okunma
MoMA çevrim içi sanat dersleri

Birçok şey internet ortamına taşındı. Bunlar arasında sanat galerileri, konserler ve birçok sanat etkinliği de bulunuyor. Birçok eğitim de çevrim içi kurslara dönüşmüş durumda. Dünyaca ünlü Modern Sanat Müzesi(MoMA) da sanat derslerini ücretsiz olarak ve çevrim içi ortamdan sağlamaya başladı. MoMA çevrim içi sanat dersleri içinde birçok başlık bulunuyor.

MoMA çevrim içi sanat dersleri ücretsiz

MoMA sanat derslerine çevrim içi katılmak için yapılması gereken şeyler oldukça basit. Coursera aracılığıyla ücretsiz ulaşabildiğiniz sanat dersleri sanat tarihi, teorisi ve hatta pedagoji hakkındaki derinlemesine derslere dayanıyor. Sanat hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız bu tarz kurslar işinize yarayacaktır.

Karantina günlerini daha verimli geçirmek isteyenler için birçok ücretsiz kurs bulunuyor. Ne öğrenmek istiyorsunuz? Neye başlamayı düşünüyorsunuz, neyi ertelemiştiniz? Sizce de içinize dönüp neyi öğrenmek ve keşfetmek istediğinizi bulmanın zamanı gelmedi mi?

Umuyoruz bu MoMA’nın bu ücretsiz kursları sizlere çok faydalı olacak. Merak edenler için kursların yer aldığı sayfayı bağlantı olarak bırakıyoruz. İncelemek isteyenleri şuraya alabiliriz.

Evdeyken izlenebilecek mimari ve sanat belgeselleri

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz