Meyve ve sebzelerle oluşturabildiğiniz dijital müzik

0
661 Okunma
meyve ve sebzelerle oluşturabildiğiniz müzik

Playtronica sayesinde iletken olan her şey müziğinize eşlik edebilir. Meyve ve sebzelerle oluşturabildiğiniz müzik, sizin yaratıcı yönünüz olacak.

Teknoloji gelişiyor ve bu gelişim ile birlikte neredeyse her alanda teknoloji hayatımıza dahil oluyor. Böylelikle birçok tasarımcı da farklı alanlarda farklı teknolojiler kullanarak yeni fikirler ortaya çıkarıyor. Bu ilginç fikirlerden birisi olan meyve ve sebzelerin iletkenliği kullanılarak oluşturulmuş dijital müzik oldukça yaratıcı duruyor.

meyve ve sebzelerle oluşturabildiğiniz müzik

Meyve ve sebzelerle oluşturabildiğiniz müzik

Playtronica iletken olan herhangi bir nesne ile müzik yapmayı sağlıyor. Doğru duydunuz, burada meyve ve sebzeler kullanılabilirken aynı zamanda oldukça iletken olan insan vücudu da dijital müzik oluşturmak için kullanılabilir. Yıllar önce karşımıza çıkan ürün, geliştirilmiş haliyle tekrar göründü.

Eğlenceli olduğu kadar yaratıcı da olan bu fikir, sınırları aşmak için sizi çağırıyor. İyi bir ses teknoloji ile donatılmış olan bu minik müzik oluşturma aleti, ilk etapta 16 nesnenin listesi ile size müzik yaratma şansı tanıyor. Bir ucunu bilgisayara bağladığınız bu sistem diğer ucunu meyve, sebze ya da vücudunuzun herhangi bir yerine bağlamanız ile çalışıyor.

meyve ve sebzelerle oluşturabildiğiniz müzik

5 dakika gibi kısa bir sürede kurulduğunu söyleyen yetkililer, birçok alanda bu sistemin ilerleyebileceğini söylüyor. Örneğin YouTube üzerinde oldukça popüler olan ASMR içerikleri için bu cihaz biçilmiş bir kaftan gibi. Özel içerikler üretmeyi sağlayan bu cihaz dediğimiz gibi yaratıcılığınızın sınırlarını zorlayacak.

Yaklaşık 90 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olan ürünü merak edip incelemek isteyenleri şu bağlantıya alalım.

Android için YouTube Müzik şarkı sözleri entegrasyonu alıyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz