Google Duo için katılımcı sayısına yönelik yeni hamle

0
184 Okunma
Google Duo

Corona virüsü pandemisi sonrası birçok çalışan evlerinden çalışmaya devam ediyor. Bu süreçte çok önemli hale gelen internet üzerinden konuşma yapılacak uygulamalar da yeni özellikleri bünyesine katarak artan kullanıcı talebine karşılık vermeye çalışıyor. Bunlardan birisi olan Google Duo, için katılımcı sayısına yönelik hamle ile bu talebe karşılık verecek.

Google Duo katılımcı sayısını artırıyor: Artık 12 kişi

Popülerlik sıralamasında çok yukarıda yer almayan Google’ın Duo’su internet üzerinden artan görüntülü ve sesli konuşma taleplerine karşılık olarak 12 katılımcıya kadar grup video görüşmeleri yapmaya izin veriyor. Bundan önce sınırın 8 olduğunu belirtelim. Söz konusu hamleyle yüzde 50’lik bir artış yakalayacak uygulama, COVID-19 ile bağlantılı bir hamle olarak karşımıza çıkıyor.

Birçok insan evde daha fazla vakit geçiriyor ve bu yüzden görüntülü arama ve görüntülü konferans gerçekten daha önce hiç olmadığı gibi ilgi görüyor. Duo, yeni genişletilmiş işlevselliği ile birlikte sunucu tarafında da minik geliştirmeler ile sunulacak. Şu an için herkesin kullanamadığı bu özellik yakında otomatik olarak güncelleneceği söyleniyor. Yani uygulamayı güncel tutmanız bu özelliğe ulaşmanızı hızlı hale getirecek.

Google Duo ile rehberinizdekileri görüntülü arayabileceksiniz

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz