Oppo yeni giyilebilir ürün ile karşımıza çıkabilir

0
281 Okunma
Oppo yeni giyilebilir ürün

Oppo telefonları ile daha çok biliniyor olsa da yakın zaman önce akıllı saat modelini tanıttı. Bunun ardından şirketin giyilebilir teknolojik ürünler için de çalışmaları olduğu ortaya çıkmıştı. Çin merkezli şirketin yeni patent başvurusu ortaya atılan iddaların gerçek olduğunu gösteriyor.

Yeni patente göre Oppo, yeni bir spor yardımcısı ürün üzerinde çalışıyor. Sızdırılan görsellerden fikir yürütmek dışında elimizde pek bir veri bulunmuyor olsa da yine de Oppo, Apple, Samsung ve Huawei gibi giyilebilir teknoloji oyuncularına rakip olmak için adımlar atıyor gibi duruyor.

Oppo yeni giyilebilir ürün

Oppo yeni giyilebilir ürün ile spor odaklı bir çalışma yapıyor

Giyilebilir teknolojik ürünlerin daha çok spor ve sağlık üzerine odaklı çalışmalar yaptığı biliniyor. İşte Oppo da yeni ortaya çıkan giyilebilir ürününde spor odaklı bir çalışma yapıyor gibi duruyor. 91 Mobiles tarafından sızdırılan görseller, patent başvurusu görselleriyle karşılaştırıldığında yorum yapmayı daha kolay hale getiriyor.

Oppo patent görselleri
Oppo patent görselleri

Söz konusu görüntülerde üzerinde küçük bir ekran ve altta şarj bataryaları ve sensör kesikleri bulunan ve muhtemelen bir kalp atış hızı sensörünü gösteren kaba tasarımlı bir ürünü işaret ediyor. Fitness bandı özelliği gösteren ürünün bir akıllı telefon ile bağlantıda olacağı, egzersiz ve uyku takibi gibi günlük aktiviteleri izleyerek bildirimleri göstereceğini tahmin edebiliriz.

Oppo akıllı saatin ilk görselleri paylaşıldı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz